Delicios! Cea mai usoara rulada de biscuiti cu nuca de cocos (de post)


Rulada de biscuiti cu nuca de cocos poate fi o alegere ideala pentru un desert in vremea postului

 

Ingrediente:
1/2 kg biscuiti
3 linguri de gem
200 g margarina
3 linguri cacao
1 lingurita cafea
200 g nuca de cocos
400 g zahar
esenta de rom
200 g zahar pudra
Instructiuni:
Se prepara un sirop din zahar, cafea si un pahar cu apa. Dupa aceea se adauga cacao, gem si se amesteca bine. Biscuitii se dau prin masina de tocat si se amesteca cu 2 linguri de nuca de cocos si cu siropul pana se obtine o pasta omogena. (Daca mai este nevoie se adauga apa) Se imparte compozitia in doua, fiecare parte se intinde pe o folie de plastic si se fac doua foi. Se prepara o crema din margarina amestecata ciu zaharul pudra si cu 100 g nuca de cocos. Aceasta crema se intinde peste foi, se ruleaza foile si se lasa la frigider 2 ore. Pofta buna!
Sursa

Ingrediente:

1/2 kg biscuiti
3 linguri de gem
200 g margarina
3 linguri cacao
1 lingurita cafea
200 g nuca de cocos
400 g zahar
esenta de rom
200 g zahar pudra

Instructiuni:

Se prepara un sirop din zahar, cafea si un pahar cu apa. Dupa aceea se adauga cacao, gem si se amesteca bine. Biscuitii se dau prin masina de tocat si se amesteca cu 2 linguri de nuca de cocos si cu siropul pana se obtine o pasta omogena. (Daca mai este nevoie se adauga apa) Se imparte compozitia in doua, fiecare parte se intinde pe o folie de plastic si se fac doua foi. Se prepara o crema din margarina amestecata ciu zaharul pudra si cu 100 g nuca de cocos. Aceasta crema se intinde peste foi, se ruleaza foile si se lasa la frigider 2 ore. Pofta buna! 

Sursa

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Ramona şi Livian de la Puterea Dragostei, cuplul anului în sezonul al treilea?! Declaraţiile halucinante ale frumoasei blonde!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri