De necrezut! Cercetătorii au descoperit de ce românii sunt rezistenți la coronavirus


În plină pandemie de coronavirus, cercetătorii au descoperit că românii sunt mai rezistenți la infecția cu noul coronavirus.


In articol:

Se pare că în plină pandemie de coronavirus, avem parte și de vești extrem de bune. Potrivit cercetătorilor de la Universitatea din Gent, Belgia, românii ar fi mai rezistenți în fața noului coronavirus, grație predispoziției genetice a românilor. Se pare că acesta este și motivul pentru care am avea un număr redus de cazuri de infectare, precum și de decese, față de alte țări din Uniunea europeană, pe care coronavirusul le-a îngenuncheat.

Citeste si: Exclusiv kfetele! Pot câinii sau pisicile să ia COVID-19? Tot ce trebuie să știi despre îngrijirea animalelor de companie!

pandemie de coronavirus, cercetătorii, rezistenți, infecția, românii
pandemie de coronavirus, cercetătorii, rezistenți, infecția, românii

Românii sunt mai rezistenți la coronavirus față de alte popoare!

Deși pandemia de coronavirus a afectat o mare parte din statele de pe glob, trebuie să remarcăm faptul că nu toate țările au fost lovite din plin de COVID-19, așa cum s-a întâmplat în cazul Italiei, Spaniei și Franței.

În țările scandinave, precum și în România, au fost raportate mai puține decese cauzate de COVID-19 și nici gradul de infectare nu este la fel de ridicat.

Citeste si: Adevărul despre gena care îi protejează pe români de coronavirus! Un profesor specializat în genetică din Timișoara a confirmat studiile belgienilor!

pandemie de coronavirus, cercetătorii, rezistenți, infecția, românii
pandemie de coronavirus, cercetătorii, rezistenți, infecția, românii

Cercetătorii de la Facultatea de Medicină și Științe ale Sănătății de la Universitatea Gent din Belgia, consideră că predispoziția genetică a locuitorilor influențează foarte tare numărul de infectări și de decese, fapt ce se aplică și în cazul țării noastre, românii find puțin mai rezistenți la coronavirus.

“Pentru a lupta împotriva virusului mai eficient, ar trebui să fim mai atenți la cine locuiește în aceste țări și la modul în care aceste populații sunt diferite din punct de vedere genetic, ” a dezvăluit profesorul Joris Delanghe.

Citeste si: Tot ce trebuie să știi despre COVID-19! Organizația Mondială a Sănătății demontează mituri despre coronavirus, trebuie să citești asta!


Abonează-te pe

Citește și:

Breaking news! Raed Arafat, veste extraordinară! Românii pot merge în vacanțe, la vară

Dan Bittman, probleme financiare din cauza pandemiei. Artistul se află într-o situație disperată

Declarație pe proprie răspundere: Ce vor scrie credincioșii de Paște

OMS: Noul tip de coronavirus este de 10 ori mai letal decât gripa de tip A (H1N1)

Wow! Tu știai de la ce vine denumirea COVID-19? E atât de logic...

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic luni, 12 aprilie 2021! Află ce zodie primește o veste tragică!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Sanatate
Parteneri