De ce sa nu mai combini NICIODATA micii si berea! Poti ajunge la spital de 1 mai!


De ce sa nu mai combini NICIODATA micii si berea! Poti ajunge la spital de 1 mai!

Aproape ca nu exista sarbatoare la care romanii sa nu iasa la un gratar cu mici si bere.

Micii se prepară din carne tocată, în amestec (porc cu vită sau vită cu oaie) sau provenind de la un singur animal, maturată cu supă de oase, adios de grăsime, condiment, afânători (bicarbonat de sodiu), uneori cu adaos de texturate de soia sau fosfaţi – care sunt complet nesănătoşi-, coloranţi şi conservanţi cu potenţiale efecte cancerigene.

Frigerea lor incompletă poate duce la contaminarea cu Trichinella spiralis, un parazit care poate duce la apariţia unei boli grave numită trichineloză.

Aceasta se manifestă prin diaree abundentă, însoţită de vomă, dureri abdominal, febră, conjunctivită, urticarie şi dureri musculare generalizate.

Daca asociati mesele copioase cu un consum regulat de bere, creste riscul de a acumula, in colon, substante toxice.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>

 


Abonează-te pe

Citește și:

Pulpe de pui cu bere si stafide la cuptor

Previziuni șocante! Ce vor păți, în curând, Prințul Harry și Meghan Markle

Ciolan de porc in bere cu miere la cuptor - reteta decadenta de weekend!

Masca de bere pentru par dupa reteta Nicoletei Luciu! Face minuni!

De ce este indicat sa pui drojdie de bere la varza murata

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Adina Halas a spus totul! Ce i-a cumpărat George Burcea iubitei lui, Viviana Sposub: „ Cea mai tare informație ever”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri