De ce sa nu mai combini NICIODATA micii si berea! Poti ajunge la spital de 1 mai!


Aproape ca nu exista sarbatoare la care romanii sa nu iasa la un gratar cu mici si bere.

Micii se prepară din carne tocată, în amestec (porc cu vită sau vită cu oaie) sau provenind de la un singur animal, maturată cu supă de oase, adios de grăsime, condiment, afânători (bicarbonat de sodiu), uneori cu adaos de texturate de soia sau fosfaţi – care sunt complet nesănătoşi -, coloranţi şi conservanţi cu potenţiale efecte cancerigene.

Frigerea lor incompletă poate duce la contaminarea cu Trichinella spiralis, un parazit care poate duce la apariţia unei boli grave numită trichineloză. Aceasta se manifestă prin diaree abundentă, însoţită de vomă, dureri abdominal, febră, conjunctivită, urticarie şi dureri musculare generalizate.

Daca asociati mesele copioase cu un consum regulat de bere, creste riscul de a acumula, in colon, substante toxice.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>

 


Abonează-te pe

Citește și:

Pulpe de pui cu bere si stafide la cuptor

Este mai celebră decât ea! Cine este de fapt mama Dianei Șoșoacă

Ciolan de porc in bere cu miere la cuptor - reteta decadenta de weekend!

Masca de bere pentru par dupa reteta Nicoletei Luciu! Face minuni!

De ce este indicat sa pui drojdie de bere la varza murata

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic vineri, 29 ianuarie 2021! O zodie are mari șanse să piardă obiecte!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri