Chef Ștefan Popescu a mărturisit de ce preferă să folosească uleiul de măsline la diferite mâncăruri.
Chef Ștefan Popescu, cunoscutul și îndrăgitul bucătar, regăsit pe micile ecrane în juriul unui show culinar și activ pe rețelele de socializare, împărtășește de fiecare dată din secretele pe care le are în bucătărie. Atunci când urmăritorilor li se pare ceva prea greu, bucătarul vine de fiecare dată cu soluții pentru ca timpul folosit în pregătirea mâncării să fie unul cât mai scurt. De această dată, bucătarul a vorbit despre uleiul de măsline și de ce preferă să-l folosească în foarte multe combinații.
Mâncărurile pe care chef Ștefan Popescu preferă să le gătească folosind ulei de măsline
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Chef Ștefan Popescu a dezvăluit și câteva preparate pe care le pregătește, de regulă, folosindu-se de acest ulei și a dat câteva idei celor care își doresc să gătească mai ușor. Uleiul de măsline este foarte versatil, din spusele acestuia, așa că se află printre preferințele lui în bucătărie. “Uleiul de măsline este foarte versatil pentru că poate fi folosit în tigaie, poate fi folosit într-o salată, doar să-l amesteci cu pastele, de exemplu, Poate fi folosit în multe moduri, iar eu recunosc că îmi place să-l folosesc în toate modurile posibile.
Citește și: Știrea momentului în România! E GRATIS!- stirilekanald.ro
@chefstefanpopescu Indiferent dacă îl folosești pentru sotarea legumelor, marinarea cărnii sau pregătirea unui dressing fresh pentru salată, uleiul de măsline extravirgin adaugă o aromă mediteraneană autentică în preparate #uleidemasline #ulei #chef #cooking #recomandari #retete ♬ original sound- Chef Stefan Popescu