Chef Ștefan Popescu a mărturisit de ce preferă să folosească uleiul de măsline la diferite mâncăruri.
Chef Ștefan Popescu, cunoscutul și îndrăgitul bucătar, regăsit pe micile ecrane în juriul unui show culinar și activ pe rețelele de socializare, împărtășește de fiecare dată din secretele pe care le are în bucătărie. Atunci când urmăritorilor li se pare ceva prea greu, bucătarul vine de fiecare dată cu soluții pentru ca timpul folosit în pregătirea mâncării să fie unul cât mai scurt. De această dată, bucătarul a vorbit despre uleiul de măsline și de ce preferă să-l folosească în foarte multe combinații. A spus despre acesta că nu trebuie să ajungă în punctul de ardere, cum ar fi pregătirea șnițelelor de pui, însă preferă să-l folosească în foarte multe moduri. “ Îmi place aroma uleiului de măsline. Este foarte aromat, foarte gustos. Poate fi gătit la temperaturi mai mici de 190 de grade, până la punctul de ardere.
Mâncărurile pe care chef Ștefan Popescu preferă să le gătească folosind ulei de măsline
Chef Ștefan Popescu a dezvăluit și câteva preparate pe care le pregătește, de regulă, folosindu-se de acest ulei și a dat câteva idei celor care își doresc să gătească mai ușor. Uleiul de măsline este foarte versatil, din spusele acestuia, așa că se află printre preferințele lui în bucătărie.
Citește și: VIDEO Dezastru pe autostradă! 13 persoane au murit și peste 150 au fost rănite- stirilekanald.ro
@chefstefanpopescu Indiferent dacă îl folosești pentru sotarea legumelor, marinarea cărnii sau pregătirea unui dressing fresh pentru salată, uleiul de măsline extravirgin adaugă o aromă mediteraneană autentică în preparate #uleidemasline #ulei #chef #cooking #recomandari #retete ♬ original sound- Chef Stefan Popescu