Cum tratam unghiile dupa tratamentul cu gel


Dupa ce te hotarasti sa renunti la machiura cu gel, unghiile tale vor fi mult mai slabite o perioada. De aceea este important sa le îngrijesti într-un mod corespunzator si sa le acorzi toata atentia. S-ar putea sa nu te astepti sa fie atat de fragile, asa ca cel mai bine este sa te pregatesti psihic dinainte.

Primul pas pentru îngrijirea corespunzatoare este sa renunti la pila de unghii. Cel mai probabil, nici nu o vei putea suporta. Dar în cazul în care vei putea si te va tenta, tine minte ca nu vei face decat sa slabesti unghiile si mai mult. Renunta la oja si lac de unghii pentru o perioada. Unghiile au te timp pentru a se reface. În locul lacului, poti folosi un tratament de întarire care sa contina biotina sau vitamina E. Acestea hidrateaza si ajuta din plin la procesul de recuperare.

Incearca sa le pastrezi scurte. Fiind foarte fragile, unghiile se vor rupe mai des si se vor exfolia. Taie-le scurt pana ce vezi ca se întaresc si devin mai puternice. Cand vei începe sa folosesti pila, asigura-te ca le pilezi într-o singura directie.

Sursa


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Fashion

Ce piese trebuie să aibă orice femeie în garderobă, după spusele juratului „Bravo, ai stil! Celebrities”, Cătălin Botezatu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri