Cum se prepara corect lebarul. Aceasta este reteta traditionala pe care putine gospodine o mai stiu


Lebarul (germ. Leberwurst) este un preparat traditional pe masa de Craciun. Este un carnat pe baza de organe - in special ficat asezonat cu multe mirodenii, pregatit dupa diverse retete si foarte popular in multe tari din Europa.

Ingrediente:

        1 kg de ficat de porc
        1 kg de gusa de porc
        1 inima de porc
        2 rinichi de porc
        2 metri de mate groase de porc
        1 ceapa
        2 foi de dafin
        1 crenguta de cimbru
        1 lingurita de piper boabe
        1 lingurita de sare

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Colecția designerului Antonia Nae, prezentată la London Fashion Week! Românca vorbeşte despre întâlnirea cu Victoria Beckham!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri