Cum se prepara corect lebarul. Aceasta este reteta traditionala pe care putine gospodine o mai stiu


Lebarul (germ. Leberwurst) este un preparat traditional pe masa de Craciun. Este un carnat pe baza de organe - in special ficat asezonat cu multe mirodenii, pregatit dupa diverse retete si foarte popular in multe tari din Europa.

Ingrediente:

        1 kg de ficat de porc
        1 kg de gusa de porc
        1 inima de porc
        2 rinichi de porc
        2 metri de mate groase de porc
        1 ceapa
        2 foi de dafin
        1 crenguta de cimbru
        1 lingurita de piper boabe
        1 lingurita de sare

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Înfiorător! Un tată și-a bătut cu bestialitate propria fiică, după care i-a dat foc. Motivul este halucinant

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri