Cum se prepara corect lebarul. Aceasta este reteta traditionala pe care putine gospodine o mai stiu


Lebarul (germ. Leberwurst) este un preparat traditional pe masa de Craciun. Este un carnat pe baza de organe - in special ficat asezonat cu multe mirodenii, pregatit dupa diverse retete si foarte popular in multe tari din Europa.

Ingrediente:

        1 kg de ficat de porc
        1 kg de gusa de porc
        1 inima de porc
        2 rinichi de porc
        2 metri de mate groase de porc
        1 ceapa
        2 foi de dafin
        1 crenguta de cimbru
        1 lingurita de piper boabe
        1 lingurita de sare

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Citește și:

Reteta traditionala pentru masa de Craciun - Cum faci haioase din aluat cu osanza

Briose cu mere si morcovi - reteta perfecta pentru micul dejun

Sarmale lenese - cea mai usoara reteta de Craciun

Reteta de cozonaci a lui Chef Scarlatescu - Te lingi pe degete

Horoscop zilnic luni, 28 septembrie 2020. Află ce zodie o să aibă parte de sănătate precară, cu răceală sau alți viruși!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop zilnic

Sfatul zilei de astăzi, luni 28 septembrie 2020. Balanțele își ascultă inima

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri