Cum se prepara corect lebarul. Aceasta este reteta traditionala pe care putine gospodine o mai stiu


Cum se prepara corect lebarul. Aceasta este reteta traditionala pe care putine gospodine o mai stiu

Lebarul (germ. Leberwurst) este un preparat traditional pe masa de Craciun. Este un carnat pe baza de organe - in special ficat asezonat cu multe mirodenii, pregatit dupa diverse retete si foarte popular in multe tari din Europa.

Ingrediente:

        1 kg de ficat de porc
        1 kg de gusa de porc
        1 inima de porc
        2 rinichi de porc
        2 metri de mate groase de porc
        1 ceapa
        2 foi de dafin
        1 crenguta de cimbru
        1 lingurita de piper boabe
        1 lingurita de sare

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Reteta traditionala pentru masa de Craciun - Cum faci haioase din aluat cu osanza

WOW! Cât de frumoasă a ajuns în urma operațiilor! Recunoști vedeta?

Briose cu mere si morcovi - reteta perfecta pentru micul dejun

Sarmale lenese - cea mai usoara reteta de Craciun

Reteta de cozonaci a lui Chef Scarlatescu - Te lingi pe degete

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Dan Barna vine marți, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. “I-ați păcălit pe cei care v-au votat?”, una dintre întrebările la care politicianul va trebui să răspundă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri