Cum se face pateul de linte de post? Este simplu si delicios


Painea integrala prajita cu pateu de linte si salata de cruditati este o optiune sanatoasa pentru micul dejun de post.

El asigura proteine de calitate si fibre, fiind o alegere satioasa si sanatoasa. Pentu acest pateu delicios ai nevoie de:

- 3 cani cu apa

- 1 cana cu linte verde sau portocalie

- 1 frunza de dafin

- 3 catei de usturoi

- o jumatate de cana cu tahini (pasta susan)

- zeama de lamaie

- o jumatate lingurita de chimen

- o jumatate lingurita cu boia de ardei

- sare de mare dupa gust

Cum se perapara

Se fierbe lintea in apa si dafin aproximativ 40 de minute pana se inmoaie. Dupa ce s-a racit putin se pune lintea si putin lichid in blender, se amesteca celelalte ingrediente si se mixeaza pana devine o pasta omogena. Se serveste cald sau se poate pastra la frigider. Poti sa il consumi cu cateva legume taiate sau pe paine integrala prajita.

Sursa


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Incredibil, în ce stare se afla Emi Pian cu puţin timp înainte să moară! Ce a postat pe facebook?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri