Cum se face frișca de casă? Sfaturi utile de la chef Ștefan Popescu! „Cel mai important la frișca de casă este să alegem o frișcă animală!”

Cum se face frișca de casă? Sfaturi utile de la chef Ștefan Popescu! „Cel mai important la frișca de casă este să alegem o frișcă animală!”
Cum se face frișca de casă? Sfaturi utile de la chef Ștefan Popescu! „Cel mai important la frișca de casă este să alegem o frișcă animală!”

Află din rândurile următoare cum se face frișca de casă, după sfaturile și trucurile oferite de către chef Ștefan Popescu.

Chef Ștefan Popescu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați bucătari din mediul online, care adesea vine în întâmpinarea urmăritorilor săi cu sfaturi și trucuri utile în bucătărie, dar și cu rețete rapide și delicioase.

De data aceasta, îndrăgitul bucătar a explicat în cadrul unui video de pe TikTok câteva sfaturi utile de care trebuie să ținem cont pentru a obține o frișcă de casă la consistența dorită.

Citește și: Cum prepară chef Ștefan Popescu sosul pesto? Rețeta de sos pesto autentic italian: „Simplu, proaspăt, fresh.”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: De ce trebuie să ținem cont atunci când alegem peștele din magazine. Chef Ștefan Popescu dezvăluie la ce anume trebuie să fim atenți. “Nu îl cumpăra, lasă-l acolo și uită-te după alt pește.”

Chef Ștefan Popescu, sfaturi utile de care trebuie să ținem cont pentru a prepara frișca în casă

Potrivit informațiilor oferite de către chef Ștefan Popescu, unul dintre cele mai importante aspecte de care trebuie să ținem cont în procesul de preparare al frișcăi este tipul de frișcă pe care îl achiziționăm. Mai exact, aceasta trebuie să fie o frișcă animală, cu cel puțin 30% grăsime.

De asemenea, trebuie să ținem cont și de timpul pe care frișca îl petrece la frigider, care nu trebuie să depășească 24 de ore. Mai mult decât atât, atât frișca, cât și bolul în care o preparăm trebuie ținute înainte la frigider.

Cel mai important la frișca de casă este să alegem o frișcă animală, whipped cream. Așa îi spune, așa o găsiți, whipped cream.

Și să aibă 30% grăsime, minim 30% grăsime. Să fie ținută la frigider. Un alt aspect important este zahărul pudră pe care îl folosim la frișcă, pentru că el va stabiliza și va rezista. Frișca ține maxim 24 de ore la frigider. Nu mai mult, pentru că altfel se lasă și nu mai este bună. Bolul se ține la rece. Cum facem un test să vedem dacă frișca este bătută bine? O iei pur și simplu și o pui așa deasupra capului.
Eu cred că e gata. Dacă o lăsam un pic mai mult, se taie pur și simplu dacă o lași mai mult
.”, a explicat chef Ștefan Popescu pe TikTok.

@chefstefanpopescu 🎂✨ Vrei să știi cum să faci frișca de casă perfectă? Este super simplu! Hai să facem împreună! ☝🏻 #frisca #decasa #retetausoara #retetesimple #cheflife #bucatarie #whippedcream ♬ We Are Rolling- oligarwil



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

VIDEO Rețeta de clătite cu banane a Alinei Laufer! „Vom lua bananele, pe care le tăiem felii și vom înmuia feliile de banană în aluat!”

Vedeta PRO TV regretă relația cu postul! Dezvăluiri neașteptate! EXCLUSIV

Minerva este condusă astăzi pe ultimul drum! Fratele Gabrielei Dima, detalii exclusive despre înmormântarea de la Arad: „Slujba va fi ținută de cinci preoți” | EXCLUSIV

Afirmațiile bijutierului Robert Troană l-au înfuriat pe Dorian Popa. Artistul a ieșit la atac cu dovezi: "Nu înțeleg de ce este nevoie de minciuni ca să ne promovăm"

Durere fără margini! Iubita lui Andrei Perneș, gest disperat la mormânt: „Iartă-mă că nu am rămas...”

O femeie de 54 de ani a fost omorâtă de propriul fiu! Tânărul de 25 de ani a fost cel care a anunțat crima

Un tânăr din Vaslui și-a decapitat mama. A ucis-o fără milă pe cea care i-a dat viață, apoi a sunat la 112


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies