Cum sa prepari o delicioasa placinta cu pui si branza!

Cum sa prepari o delicioasa placinta cu pui si branza!
Cum sa prepari o delicioasa placinta cu pui si branza!

Gabriela Simion, fost concurent MasterChef, iti prezinta o placinta cu pui si branza originala.

 

Ingrediente:
12 foi de orez (pentru pachetele chinezesti)
450 g carne tocata de pui
½ ceapa si 1 catel de usturoi
¼ ardei rosu/galben, 1 ou
400 g cascaval ras KOLIBA
verdeata proaspata
sare, piper dupa gust
2 linguri pesmet
1 borcan rosii in bullion
50 g unt
Metoda de
preparare:
Toate ingredientele se cantaresc si se pastreaza la temperatura camerei pentru ~15 minute inainte de utilizare. Se preincalzeste cuptorul 15 minute la 200 C inainte de utilizare.
Intr-o tigaie se caleste in 30 g unt  ceapa cu carnea de pui, usturoiul, ardeiul tocat cubulete si verdeata. Se da de pe foc cand incepe sa se caleasca si se lasa la racit.
Se amesteca cu oul in momentul in care este rece.
Foile de orez se trec prin apa fierbinte si se umplu pe rand cu compozita pregatita. Se aranjeaza intr-un vas de cuptor uns cu unt.
Se toarna rosiile in bullion si un strat d epesmet peste rulouri. Se plaseaza in cuptorul incins pentru 15 minute. Se scoate de la cuptor si se adauga cantitatea ramasa sa branza si pesmet pe toata suprafata preparatului.
Se reitroduce in cuptor pentru inca ~20 minute pentru gratinare.
Produsul este final la reducerea sosului si gratinarea totala a suprafetei. Se serveste cu salata si sos de smantana.
Sursa

Ingrediente:

12 foi de orez (pentru pachetele chinezesti)
450 g carne tocata de pui
½ ceapa si 1 catel de usturoi
¼ ardei rosu/galben, 1 ou
400 g cascaval ras KOLIBA
verdeata proaspata
sare, piper dupa gust
2 linguri pesmet
1 borcan rosii in bullion


50 g unt

Metoda de preparare:

Toate ingredientele se cantaresc si se pastreaza la temperatura camerei pentru ~15 minute inainte de utilizare. Se preincalzeste cuptorul 15 minute la 200 C inainte de utilizare.

Intr-o tigaie se caleste in 30 g unt  ceapa cu carnea de pui, usturoiul, ardeiul tocat cubulete si verdeata. Se da de pe foc cand incepe sa se caleasca si se lasa la racit.
Se amesteca cu oul in momentul in care este rece.

Foile de orez se trec prin apa fierbinte si se umplu pe rand cu compozita pregatita. Se aranjeaza intr-un vas de cuptor uns cu unt.

Se toarna rosiile in bullion si un strat d epesmet peste rulouri. Se plaseaza in cuptorul incins pentru 15 minute. Se scoate de la cuptor si se adauga cantitatea ramasa sa branza si pesmet pe toata suprafata preparatului.
Se reitroduce in cuptor pentru inca ~20 minute pentru gratinare.

Produsul este final la reducerea sosului si gratinarea totala a suprafetei. Se serveste cu salata si sos de smantana.

Sursa

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Anunțul făcut de Casa de Pensii cu privire la mamele care au avut concediu pentru creșterea copilului. Ce trebuie să știe acestea?

Cum arăta Laura Vicol, acum 10 ani. Imaginile au rămas pe internet, deși ea e acum ”alt om”

Exclusiv | Alexandru Papadopol cununie în biserică, în mare secret. AVEM IMAGINILE! Cum arăta mireasa Cristiana și cine au fost nașii

VIDEO Ce a făcut-o pe Carmen de la Sălciua să reacţioneze dur: "Se face extraordinar de mult circ". Artista și-a pierdut cumpătul când a văzut cu ce se confruntă

Cine se temea pentru viața Alinei Sorescu: „Fata asta o să ajungă ca Mădălina Manole”

Ce se întâmplă cu Julia la câteva zile după operația de rinoplastie. Fosta concurentă le-a dezvăluit fanilor care este starea ei: „Sunt bubuită, mă simt extrem de…”

VIDEO Adrian a fost înghițit de o balenă. Mamiferul a apărut de sub caiac, l-a înghițit și apoi l-a eliberat: "Am crezut că m-a mâncat"


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies