Cum sa prepari banana bread vegana! Nu ai mancat nimic mai bun!

Cum sa prepari banana bread vegana! Nu ai mancat nimic mai bun!
Cum sa prepari banana bread vegana! Nu ai mancat nimic mai bun!

Ce poate fi mai implinitor decat mirosul de paine in cuptor amestecat cu cel de zahar caramelizat, scortisoara si banane?

 

Ingrediente (pentru 10 portii);
2 cani (250g) Faina (alba sau integrala)
½ cana (100g) zahar alb
½ cana (100g) zahar brun
3 lingurite (15g) praf de copt
¼ lingurita sare
1 lingurita (3g) scortisoara
3 banane coapte (300g)
½ cana (120ml) lapte de soia (sau de migdale, orez)
3 lingurite(45g) ulei de cocos
3
linguri seminte chia
3 linguri apa
Preparare
Incalziti cuptorul la 180 grade Celsius.
Adaugati faina intr-un bol.
Adaugati zaharul alb si brun, praful de copt, sarea si scortisoara.
Preparati “ouale vegane” amesteand semintele de chia cu apa fierbinte pana formeaza o pasta, pe care o lasati apoi sa se ingroase (cateva minute).
Curatati bananele si adaugati-le in blender cu laptele vegetal si uleiul de cocos. Blendati ingredientele pana se omogenizeaza.
Turnati compozitia obtinuta in vasul ce contine celelalte ingrediente si amestecati-le pe toate.
Ungeti o tava de copt cu ulei de cocos, turnati compozitia si coaceti-o timp de 60-70 minute.
Pentru a afla cand este gata, infigeti o scobitoare in painica, iar daca iese curata inseamna ca puteti sa scoateti tava din cuptor.
Sursa

Ingrediente (pentru 10 portii);

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

2 cani (250g) Faina (alba sau integrala)
½ cana (100g) zahar alb
½ cana (100g) zahar brun
3 lingurite (15g) praf de copt
¼ lingurita sare
1 lingurita (3g) scortisoara
3 banane coapte (300g)
½ cana (120ml) lapte de soia (sau de migdale, orez)
3 lingurite(45g) ulei de cocos
3 linguri seminte chia
3 linguri apa

Preparare

Incalziti cuptorul la 180 grade Celsius.

Adaugati faina intr-un bol.

Adaugati zaharul alb si brun, praful de copt, sarea si scortisoara.

Preparati “ouale vegane” amesteand semintele de chia cu apa fierbinte pana formeaza o pasta, pe care o lasati apoi sa se ingroase (cateva minute).

Curatati bananele si adaugati-le in blender cu laptele vegetal si uleiul de cocos.

Blendati ingredientele pana se omogenizeaza.

Turnati compozitia obtinuta in vasul ce contine celelalte ingrediente si amestecati-le pe toate.

Ungeti o tava de copt cu ulei de cocos, turnati compozitia si coaceti-o timp de 60-70 minute.

Pentru a afla cand este gata, infigeti o scobitoare in painica, iar daca iese curata inseamna ca puteti sa scoateti tava din cuptor.

Sursa

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Vești bune pentru pensionare! Ajutor financiar acordat în 2025 – cine primește bani în plus?

Cum arăta Laura Vicol, acum 10 ani. Imaginile au rămas pe internet, deși ea e acum ”alt om”

Liviu Guță îi dă replica lui Culiță Sterp. Ce l-a deranjat la declarațiile făcute de colegul său de breaslă: „Nu mi se pare corect”

Alexandru Ciucu, prima reacție după acuzațiile Alinei Sorescu: „Se spun despre mine minciuni strigătoare la cer”

Ce semne a primit Claudiu Molnar, după decesul soției sale: „A aprins-o în dormitor...”

Cine a omorât-o, de fapt, pe Elodia? Dan Diaconescu rupe tăcerea, după mai bine de 15 ani de la controversata dispariție: „Sigur nu Cioacă singur”

VIDEO „Ne este foarte frică”. Măcelul din Urziceni. Atacatorii au fost capturați


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies