Cum sa faci inele de ceapa pane! Aceasta este cea mai usoara reteta!

Cum sa faci inele de ceapa pane! Aceasta este cea mai usoara reteta!
Cum sa faci inele de ceapa pane! Aceasta este cea mai usoara reteta!

Daca vrei sa le prepari acasa, iti recomandam o reteta cu care nu vei da gres.

 

Recomandari de preparare:
Taie ceapa si separa inele de ceapa, apoi lasa-le sa stea in apa rece 30 de minute. Usuca-le pe servetele de hartie.
Inelele din ceapa se scalda in aluat sau pesmet si se prajesc in ulei incins. Ca sa obtii cele mai bune rezultate, nu le inghesui in tigaie.
Crusta perfecta se face cu bere. Partea cea mai dificila este sa obtii o crusta perfect crocanta pentru inelele de ceapa. Alatul de pane nu este cel mai potrivit, pentru ca e greu si absoarbe mult ulei. Un aluat asemanator cu cel de tempura este mai bun. Foloseste ou, amidon, faina si bere. Alcoolul din bere este cel care va asigura un exterior crocant pentru inele de ceapa ce se va praji rapid, fara sa inmoaie prea tare ceapa.
Cu cat sunt mai mari inelele de ceapa, cu atat vor fi mai dulci. Daca ceapa cumparata de tine nu este foarte aromata, poti sa pui putin zahar in compozitia in care le scalzi.
Serveste-le cu mai multe sosuri. Cele mai potrivite sunt ketchup-ul si sosul de mustar cu miere.
Sursa: foodstory.ro

Recomandari de preparare:

Taie ceapa si separa inele de ceapa, apoi lasa-le sa stea in apa rece 30 de minute. Usuca-le pe servetele de hartie.

Inelele din ceapa se scalda in aluat sau pesmet si se prajesc in ulei incins. Ca sa obtii cele mai bune rezultate, nu le inghesui in tigaie.

Crusta perfecta se face cu bere. Partea cea mai dificila este sa obtii o crusta perfect crocanta pentru inelele de ceapa.

Alatul de pane nu este cel mai potrivit, pentru ca e greu si absoarbe mult ulei. Un aluat asemanator cu cel de tempura este mai bun. Foloseste ou, amidon, faina si bere. Alcoolul din bere este cel care va asigura un exterior crocant pentru inele de ceapa ce se va praji rapid, fara sa inmoaie prea tare ceapa.

Cu cat sunt mai mari inelele de ceapa, cu atat vor fi mai dulci.
Daca ceapa cumparata de tine nu este foarte aromata, poti sa pui putin zahar in compozitia in care le scalzi. 

Serveste-le cu mai multe sosuri. Cele mai potrivite sunt ketchup-ul si sosul de mustar cu miere.

Sursa: foodstory.ro

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Ce semne ar fi prevestit tragedia care s-a întâmplat cu Ion Drăgan și ce au observat internauții în ultimele fotografii cu el, din preajma sărbătorilor: “Pământiu...prevestea infarct.”

Ce trebuie să faci neapărat în 2025, în funcție de zodie! Mai ai doar câteva zile la dispoziție

Boala cu care a fost diagnosticat Ion Drăgan. Artistul ar fi trecut prin mai multe operații dificile

Ultimul mesaj postat de Ion Drăgan înainte să moară. Ce a vrut să transmită, de fapt, artistul în ultima sa postare. CONFESIUNEA lasă fanii fără suflare

Cum arată Crăciunul pentru Mariana Moculescu și ce dorințe are pentru anul 2026: „Viața se poate schimba brusc.”

La ce concluzie au ajuns Robert și Lia după camera roșie. Cum va reacționa Filip: ,,Ești îndrăgostită”

A murit cunoscutul om de afaceri gălățean, Corneliu Istrate


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies