Daca vrei sa mananci o gustare sanatoasa, incearca aceste chipsuri delicioase.
Pentru a prepara in jur de 50 de chips-uri crocante, pe care sa le rontaiti cu placere, fara teama ca va ingrasati, aveti nevoie de:
- 4
- ulei de rapita
Mod de preparare:
- preincalziti cuptorul la 70°C pe convectie;
- taiati bananele in rondele de o jumatate de centimetru si asezati-le pe o tava cu hartie de copt pe care o ungeti usor, folosind o pensula, cu ulei de rapita. Chipsurile vor capata un aspect mai frumos;
- lasati-le la cuptor o ora si jumatate, sau chiar mai mult, daca nu s-au uscat suficient;
- cand sunt gata, putin moi in interior, crocante la exterior, scoateti-le din cuptor, asteptati sa se raceasca, apoi puneti-le intr-o caserola ermetica-nu din plastic- protejandu-le de umezeala.
Sursa: Secretele.com, autor Ileana Mladinoiu