Cum sa faci cea mai buna ceafa de porc la gratar! Incearca reteta lui Adi Hadean!


Daca vrei sa prepari o ceafa excelenta, trebuie sa prepari o marinada din ananas, portocala si papaya.

 

Aveti nevoie de 2-3 rondele de ananas proaspat, curatat de parti lemnoase, zeama unei portocale mici si bucatelele unei jumatati de papaya.
Le puneti pe toate intr-un blender si le transformati in suc. Adaugati peste carne un pic de sare, piper si cimbru. Tavaliti feliile de ceafa prin acest bait si le lasati la frigider intre 8 si 24 de ore, dupa cum aveti timp.
Incingeti bine gratarul. Curatati bine carnea de bucatelele de fructe. Tamponati-o cu un servet. Presarati-o cu putin piper proaspat macinat. Frigeti-o 5 minute pe fiecare parte cu un strop de ulei. Eu va recomand 10 minute in total cu invartire la fiecare doua minute. Lasati-o la odihnit alte 10 minute.
Sursa

Aveti nevoie de 2-3 rondele de ananas proaspat, curatat de parti lemnoase, zeama unei portocale mici si bucatelele unei jumatati de papaya. 

Le puneti pe toate intr-un blender si le transformati in suc. Adaugati peste carne un pic de sare, piper si cimbru. Tavaliti feliile de ceafa prin acest bait si le lasati la frigider intre 8 si 24 de ore, dupa cum aveti timp.

Incingeti bine gratarul. Curatati bine carnea de bucatelele de fructe. Tamponati-o cu un servet. Presarati-o cu putin piper proaspat macinat. Frigeti-o 5 minute pe fiecare parte cu un strop de ulei. Eu va recomand 10 minute in total cu invartire la fiecare doua minute. Lasati-o la odihnit alte 10 minute.

Sursa

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Organizezi o petrecere de Sfânta Maria? Nu uita de candy-bar!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri