Acesti biscuiti sunt sanatosi si satiosi si pot fi inclusi in orice dieta.
Ingrediente
50g de fulgi de ovaz
50g de seminte de floarea soarelui decojite
40g de miez de dovleac
30g de miere de nuca macinat
20g de seminte de in
1 albus de ou
80g zahar brun
Un praf de sare
Mod de preparare
Se macina fulgii de ovaz inainte de a-i adauga in compozitie.
Se amesteca apoi toate semintele si dovleacul intr-un vas.
Separat, se bat albusul cu sarea, adaugand treptat si zaharul. La final, se pune amestecul de seminte si ovaz. Se obtine o compozite moale.
Se pregateste o tava pe care se pune hartie de copt si se unge cu putin unt.
Se ia cate o lingura de compozitie, se pune in tava si se modeleaza cat mai rotund.
Se coc biscuitii timp de 45 de minute, apoi se da focul mare inca 10- 15 secunde pentru a deveni crocanti.
Sursa