Cum sa depozitezi alimentele fara a le pune la frigider!


Condiţiile optime de păstrare şi depozitare, spun gospodinele, nu numai că prelungesc viaţa şi gustul produselor, ci previn şi intoxicaţiile alimentare extrem de neplăcute.

Legumele verzi trebuie ferite de soare. Trebuie ţinute în întuneric, într-un loc bine aerat învelite într-o cârpă umedă. Şi roşiile cel mai bine stau la întuneric, la temperatura camerei.

Ceapa nu are ce căuta în frigider. Se păstrează în pungi de hârtie sau în plasele cu găuri în care este ambalată. Usturoiul trebuie păstrat la temperatura camerei şi în niciun caz în frigider.

Usturoiul nu se strică şi poate fi păstrat cel puţin două-trei luni fără probleme. Ţinut la rece se usucă, se stafideşte şi îşi pierde aroma.

Ciupercile se păstrează numai în pungi de hârtie şi în niciun caz în folie. Ca să nu se înnegrească până la preparare, se ţin în soluţie diluată de apă cu oţet.

Citeste mai multe aici. 


Abonează-te pe

Citește și:

Nu mai consuma niciodata aceste legume crude! Sunt toxice si iti fac rau!

Este mai celebră decât ea! Cine este de fapt mama Dianei Șoșoacă

Cea mai gustoasa supa de legume! Consum-o regulat si vei putea da jos pana in 5 kg pe saptamana!

Piftie de pui cu legume dupa reteta lui Nicolai Tand!

Cum sa-ti cureti ficatul cu sucuri din legume crude!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic vineri, 29 ianuarie 2021! O zodie are mari șanse să piardă obiecte!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri