Cum să decodezi un bărbat: Ce spun semnalele lui sexuale despre el


Sexul este o fereastră spre înţelegerea adevăratei stări emoţionale a unui bărbat. Psihologul Brandy Engler, autorul volumului “Bărbaţii de pe canapeaua mea: Poveşti adevărate despre sex, dragoste şi psihoterapie”, a descoperit că modul în care bărbaţii se comportă în dormitor poate fi relevant în ceea ce priveşte nivelul emoţional al acestora. Iată câteva dintre cele mai întâlnite tipare:

“Multe femei presupun că bărbaţii au nevoi biologice care trebuiesc satisfăcute şi asta determina întreagă lor motivaţie pentru sex. Cu toate acestea bărbaţii sunt adesea învăţaţi că este normal că mai degrabă să-şi exprime sexualitatea decât starea emoţională şi prin urmare proiectează tot felul de lucruri când sunt în dormitor, fără că măcar să-şi dea seama de asta”, argumentează Engler.

Spre exemplu, dacă un bărbat se simte lipsit de putere în relaţia voastră, poate după ce şi-a pierdut slujba şi nu mai aduce bani în casă, ar putea să fie mai agresiv în pat.

Dacă observi că şi-a schimbat comportamentul între cearşafuri, deschide o discuţie în afară dormitorului pentru a înţelege mai bine dacă se simte neajutorat în legătură cu vreunul dintre aspectele relaţiei voastre.

Astfel de convorbiri va ajută pe amândoi să rezolvaţi problemele înainte că acestea să devină mai mari.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

DISTRIBUIE
acest articol


Cooking

Așa prepari cele mai bune PÂRJOALE de POST

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri