Cum să atragi bărbaţii buni în viaţa ta? Marile secrete


Cum să atragi bărbaţii buni în viaţa ta? Marile secrete

Toti bărbaţii buni sunt luaţi” este o filosofie de viaţă căreia cu toate i-am căzut pradă la un moment dat! Dacă ai ridicat această concepţie la rang de motor al existenţei şi eşti mai mult decât convinsă că eşti încă solo pentru că nu mai există nimeni în lume care să te merite, este foarte posibil ca universul să facă tot posibilul să îţi demonstreze că ai dreptate!

Renunţă la preconcepţii şi descoperă mai jos cum să atragi numai bărbaţi buni în viaţa ta!

Cum să atragi bărbaţii buni în viaţa ta

- Adoptă o filosofie de viaţă pozitivă. Ştiinţa nu a demonstrat încă dacă legea atracţiei funcţionează cu adevărat, dar opusul ei ne-a dat de nenumărate ori viaţa peste cap! Dacă îţi îneci singură viaţa în amărăciune, convingându-te că nu atragi decât bărbaţi care te vor trata urât, atunci şansele la fericire îţi sunt iremediabil compromise! Dimpotrivă, dacă îţi vei repeta că „ce e al tău e pus deoparte” şi

că un bărbat bun te aşteaptă, trebuie doar să fiţi pregătiţi amândoi pentru marea întâlnire. Dragostea nu va ezita să îşi facă apariţia la uşa ta!

-Respectă-te! Aceasta este cea mai importantă lecţie a femeilor care au întâlnit bărbaţi buni! Nu trebuie să fii perfectă pentru a avea parte de o doză generoasă de fericire, trebuie doar să îţi cunoşti valoarea şi să nu permiţi nimănui niciodată să te înjosească, să te trateze urât sau să te considere o prezenţă de la sine înţeleasă, neglijabilă în viaţa sa.

Stabileşte limite pe care bărbatul din braţele tale nu le poate încălca şi transformă-te în propria eroină, înainte ca el să devină prinţul apărător pe cal roz!

-Fii independentă! O femeie puternică şi independentă poate speria un tip nesigur pe el, dar va atrage cu siguranţă bărbaţi buni. Un băieţel timid sau un bad boy în căutare de cuceriri uşoare îţi va detesta atitudinea, dar alesul tău te va admira şi te va respecta, dorindu-şi să fie acea piesă care să îţi împlinească viaţa, nu să o definească!

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


 


Abonează-te pe

Citește și:

TRISTEŢEA e bună! De ce e bine să ne dăm voie să trăim acest sentiment de care toată lumea fuge

Bătaie la Asia Express! Mihai Petre și-a ieșit din minți, iar soția a încercat să-l oprească

Horoscop indian îţi arată cum să ai o viaţă fericită. Care e zodia ta

Interviu cu tânăra care plănuieşte să se mărite cu propriul tată: "Eram virgină. A avut erecţie şi..."

Impresionant! Arată-mi cum zâmbeşti ca să-ţi spun cât va dura căsnicia ta...sau cât eşti de fertilă

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

ELIZA NATANTICU: Cine este, cu ce se ocupă și ce vârstă are soția lui Cosmin Natanticu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri