Cum prepari cea mai gustoasa dulceata de visine si cirese!


Aceasta reteta de dulceata este cu siguranta pe placul tau. Iata ce usor se prepara.

 

Ingrediente
2 kg visine
2 kg cirese
2 lamai
2,5 kg zahar
Mod de preparare
Speli fructele, le indepartezi coditele, le scoti samburii si le amesteci cu zaharul. Dai vasul la frigider peste noapte, a doua zi torni zeama de la lamai si asezi vasul pe foc mic. Fierbi dulceata pana cand se leaga siropul si iei spuma ori de cate ori este nevoie. O torni in borcane sterilizate, pe care le inchizi ermetic si le depozitezi in camara, dupa ce s-au racit.
Sursa: RomaniaTV

Ingrediente

2 kg visine
2 kg cirese
2 lamai
2,5 kg zahar

Mod de preparare

Speli fructele, le indepartezi coditele, le scoti samburii si le amesteci cu zaharul. Dai vasul la frigider peste noapte, a doua zi torni zeama de la lamai si asezi vasul pe foc mic. Fierbi dulceata pana cand se leaga siropul si iei spuma ori de cate ori este nevoie. O torni in borcane sterilizate, pe care le inchizi ermetic si le depozitezi in camara, dupa ce s-au racit. 

Sursa: RomaniaTV

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Specialisti

Theodor Paleologu, despre alimentaţie: "Este rezonabil chiar să exagerăm" Interviurile Ancăi Bejan

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri