Cum prajiti ficatul, ca sa fie suculent, gustos si moale. Toate secretele de preparare de la marii bucatari


Trebuie sa acordati o atentie deosebita la prajirea ficatului. Cu cat veti praji ficatul mai putin timp, cu atat mai gustos si moale va fi.

Gatiti ficatul timp de 2-3 minute si veti obtine o mancare delicioasa si aromata, care va fi pe placul tuturor. Folositi cateva ingrediente ieftine si preparati un pranz gustos si apetisant pentru toata familia!

Ingrediente: 500 g de ficat (de vita, porc sau pui), 1-2 cepe, 1 lingurita de sare, 5-6 linguri de faina, ulei pentru prajit.

Mod de preparare: Curatati ceapa si taiati-o rondele de grosime medie. Desfaceti rondelele, asezati-le intr-o tigaie cu ulei si puneti tigaia la foc.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Citește și:

Reteta traditionala de castraveti murati

Reteta de sfecla rosie la borcan pentru iarna

Cea mai rapida reteta de prajitura - E gata in 2 minute si se face la cana

Cea mai buna zacusca de vinete cu ciuperci - reteta tradionala

Bianca de la „Puterea Dragostei” este însărcinată?! „Stare de greață, amețeală...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

La ce temperatură se coace, de fapt, cozonacul

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri