Cum prajiti ficatul, ca sa fie suculent, gustos si moale. Toate secretele de preparare de la marii bucatari

Cum prajiti ficatul, ca sa fie suculent, gustos si moale. Toate secretele de preparare de la marii bucatari
Cum prajiti ficatul, ca sa fie suculent, gustos si moale. Toate secretele de preparare de la marii bucatari

Trebuie sa acordati o atentie deosebita la prajirea ficatului. Cu cat veti praji ficatul mai putin timp, cu atat mai gustos si moale va fi.

Gatiti ficatul timp de 2-3 minute si veti obtine o mancare delicioasa si aromata, care va fi pe placul tuturor. Folositi cateva ingrediente ieftine si preparati un pranz gustos si apetisant pentru toata familia!

Ingrediente: 500 g de ficat (de vita, porc sau pui), 1-2 cepe, 1 lingurita de sare, 5-6 linguri de faina, ulei pentru prajit.

Mod de preparare: Curatati ceapa si taiati-o rondele de grosime medie.

Desfaceti rondelele, asezati-le intr-o tigaie cu ulei si puneti tigaia la foc.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Reteta de sfecla rosie la borcan pentru iarna

I-a spus aceste cuvinte surorii ei mai mari, iar după câteva ore, s-a sinucis, din cauza examenului de evaluare

Alertă maximă! A revenit CIUMA! Primul deces înregistrat în ultimii 18 ani! Autoritățile sunt ÎNGROZITE

Bomba zilei în SHOWBIZ! Condiția uluitoare pusă de Călin Geambașu în schimbul renunțării la proces. Ce i-a cerut artistul tatălui său: "Orgoliul încă nu îi permite un gest atât de simplu și firesc"

Cea mai rapida reteta de prajitura - E gata in 2 minute si se face la cana

Accident mortal în Arad! Două persoane și-au pierdut viața, iar alte patru sunt rănite: „Ce nenorocire i-a lovit pe acești oameni”

Lacrimi și durere fără margini la înmormântarea Luizei, tânăra mamă de 24 de ani care a murit după o cezariană: „L-a pupat pe băiețel, i-am făcut și poze. Cu astea am rămas”


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies