Reteta de sfecla rosie la borcan pentru iarna


Reteta de sfecla rosie la borcan pentru iarna

Mod de preparare Sfecla rosie la borcan
Se curata sfecla de coaja,se spala si se taie diverse forme (dupa preferinte). Se pune apoi in borcane.
Separat se face un amestec din apa, o cescuta de otet (50 gr), o lingurita sare si o lingura zahar (aceasta este compozitia pentru un sigur borcan)
Se toarna amestecul peste sfecla, se inchide bine capacul si se pun la sterilizat intr-o oala.
Se sterelizeaza timp de 15 min., dupa care se opreste focul si se lasa borcanele in apa in care au fiert pana a doua zi.
Se poate servi ca garnitura la friptura. 
Pofta buna!
Ingredientele si cantitatile le gasesti aici:
 

Abonează-te pe

Citește și:

Cea mai rapida reteta de prajitura - E gata in 2 minute si se face la cana

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Cea mai buna zacusca de vinete cu ciuperci - reteta tradionala

COMPOT DE VISINE- reteta. Cum faci cel mai bun compot, fara conservant!

Prajitura ecler fara COACERE - reteta perfecta pentru aceste zile calduroase

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Răzvan Fodor. "Și atunci mi-am zis că ea trebuie să fie nevasta mea”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri