Ti-e pofta de chips-uri, insa nu vrei sa le umperi din magazin de teama E-urilor pe care le contin? Iata cum sa le prepari acasa, intr-un timp scurt.
Ingrediente:
- o jumatate de cartof dulce
- o jumatate de dovlecel
- o jumatate de radacina de telina
- 1 lingura de boia dulce
- 2 linguri de ulei de masline
- 2 catei de usturoi
- marar proaspat
- sare neiodata
Cum se prepara:
Feliati foarte subtire legumele, dupa care dati-le prin amestecul facut din drojdia inactiva, boiaua dulce, usturoiul strivit, mararul tocat marunt si uleiul de masline.
Puneti chips-urile pe o tava a deshidratorului si uscati-le 6 ore la 42 de grade Celsius. Dca nu aveti deshidrator le put5ei pune intr-o tava la cuptor la cea mai mica temperatura, cu usa intredeschisa pana cand se usuca.
Sursa: viatainverdeviu.ro