Cum făcea sex Regina Cleopatra! Practica bizară care șochează chiar și astăzi


Cum făcea sex Regina Cleopatra! Practica bizară care șochează chiar și astăzi

Dintre figurile feminine ale antichitatii, cea care a primit cea mai multa atentie din partea modernitatii este Cleopatra.


In articol:

Tehnicile sadice folosite de regina Cleopatra pentru autosatisfacerea plăcerilor trupeşti! Este incredibil cum folosea şerpii şi albinele

Sursele antice romane au descris-o ca pe o ,,femeie uşoară" orientală. Romanii nu au plăcut-o  foarte mult şi o prezentau ca pe un ucigaş malefic şi o fiinţă seducătoare, asemenea unei harpe care şi-a folosit farmecul, astfel încât orice om să se predea la picioarele ei.

Înainte de apariţia vibratoarelor, anticii foloseau fel şi fel de metode de autosatisfacere. De la jucariile sexuale ale Cleopatrei, realizate din tărtăcute umplute cu albine vii, până autosatisfacerea în grup din Orientul Mijlociu, creativitatea anticilor în tehnicile satisfacerii neavând limite.

Citeste si: Avea o gâlmă în zona intimă! A mers la doctor pentru control. Ce avea acolo i-a şocat până şi pe medici

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru de Florii și Paște 2019! Surprize colosale pentru două zodii, mare atenție la dușmani și evitați fostele iubiri- previziuni complete pentru Kfetele.ro

Regina Cleopatra, cunoscută, printre altele, pentru manifestarile sale sexuale, se masturba cu tărtăcuţe în care punea albine vii sau  şerpi care o muşcau de mameloane creându-i plăceri care o conduceau la extaz.

În Grecia Antică, sarcina era considerată rezultatul unui orgasm reciproc, astfel că bărbaţii şi femeile deopotrivă, trebuia să atingă punctul maxim al plăcerii pentru a da naştere unui copil.

Populaţia din Orientul Mijlociu considera autosatisfacerea şi orgasmul ca un mijloc pentru a atinge abundenţa şi fertilitatea, astfel aceştia se strângeau în grupuri şi se autosatisfăceau împreună în numele Zeului Fertilităţii. Metodele folosite erau diverse, scopul fiind orgasmul simultan.


Abonează-te pe

Citește și:

O creatoare de modă a murit la 28 de ani în urma unei operații estetice. A îmbrăcat artiste cunoscute din telenovele

Acuzații ȘOC în familia lui Mihai Petre! Poliția a intrat pe fir!

Avea o gâlmă în zona intimă! A mers la doctor pentru control. Ce avea acolo i-a şocat până şi pe medici

Horoscop Mariana Cojocaru de Florii și Paște 2019! Surprize colosale pentru două zodii, mare atenție la dușmani și evitați fostele iubiri - previziuni complete pentru Kfetele.ro

Această femeie a făcut sex cu 100 de bărbaţi însuraţi! Cum au reacţionat soţiile celor care au făcut amor cu ea


DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop zilnic

30 SEPTEMBRIE 2021: Horoscop zilnic joi. Află ce zodie primeşte un bonus substanţial!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri