Cristina Siscanu e mamica grijulie! Isi urmareste copilul in timp real! Video

Cristina Siscanu e mamica grijulie! Isi urmareste copilul in timp real! Video
Cristina Siscanu e mamica grijulie! Isi urmareste copilul in timp real! Video

De aproape un an, de cand a nascut-o pe micuta Petra, Cristina Siscanu a suferit transformari mari. Mamica grijulie, vedeta nu poate sa stea linistita si a ajuns sa-si urmareasca non-stop fetita pe camera video.

Ca sa reusesca aceasta performanta, Cristina Siscanu spune ca nu a facut niciun efort, ba din contra! Sotia lui Madalin Ionescu sustine ca simplul fapt ca poate sa-si urmareste copilul in timp real, atunci cand nu este acasa si nu se afla langa micuta sa, ii da un sentiment de liniste si siguranta.

Prezenta zilele trecute la un eveniment monden, la lansarea noii colectii a designerului Paulea Milea, Cristina Siscanu ne-a aratat cum isi supravegheaza copilul de la distanta cu ajutorultelefonuluisau mobil.

Ea a montat acasa o camera video in camera petrei si poate vedea imagini cu ajutorul unei aplicatii pentru mobil.

“Stai sa vad daca s-a trezit. Mama este la bucatarie si copilul aici, doarme. Am o aplicatie pe telefon si o camera video montata acasa. Daca se trezeste copilul, o sun pe mama si ii spun: mama fugi de la bucatarie in camera ca s-a trezit.

Tot timpul ma uit la Petra sa i se miste burtica, sa vad cum respira, desi, na, de obicei iti faci griji pentru cei mici in primele luni de viata”, a declarat Cristina Siscanu pentru Kfetele.ro.  



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cristina Siscanu a ramas cu pete pe fata dupa sarcina! Ce interventii vrea sa-si faca vedeta – Video Exclusiv

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Cristina Siscanu a slabit 20 de kilograme dupa nastere! Afla secretul chiar de la ea! Video Exclusiv

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave


Cookies