Momentul adevarului. Este Cristina Siscanu geloasa sau nu? Raspunsul vedetei o sa te lase masca "Daca ar veni Angelina Jolie si s-ar urca pe Madalin..."

Momentul adevarului. Este Cristina Siscanu geloasa sau nu? Raspunsul vedetei o sa te lase masca
Momentul adevarului. Este Cristina Siscanu geloasa sau nu? Raspunsul vedetei o sa te lase masca "Daca ar veni Angelina Jolie si s-ar urca pe Madalin..."

Madalin Ionescu si Cristina Siscanu formeaza unul dintre cele mai frumoase si, in primul rand, solide cupluri de la noi. Cei doi au fost incercati de rautati la inceputul relatiei insa au demonstrat ca intr-adevar iubirea adevarata invinge orice obstacol.

Cristina Siscanu si Madalin Ionescu au un mariaj cum putine mai exista in showbiz. Se iubesc foarte mult, dar cel mai important, se respecta si se sutin indiferent de greutatile pe care le intampina.

Frumoasa jurnalista ne-a marturisit in urma cu ceva timp ca fostul prezentator tv este un barbat deosebit, dovada intruchipata ca mai exista cavaleri.

Cu sinceritatea ei obisnuita, Cristina a spus ca si in relatia lor, ca-n orice cuplu, mai exista discutii in contradictoriu, insa niciodata scandaluri si jigniri.

Iar micuta Petra, "printesa", cum o alinta protagonistii nostri, a intregit tabloul fericirii de familie si le-a dat parintilor si mai multa pofta de viata.

"Suntem fericiti, e adevarat! Avem si noi probleme, dar nu de cuplu, chestiuni de zi cu zi pe care le infruntam impreuna. Nu exista o reteta a succesului intr-un cuplu a carui relatie merge.

Mai sunt unii care mimeaza fericirea, iar in interior e dezastru. Noi ne-am potrivit si sunt convinsa ca e pentru totdeauna. Iti spun ceva… Madalin este genul de barbat care nu imi da motive sa fiu geloasa, el nu spune despre nicio femeie in afara de mine ca este frumoasa. Pentru mine este cel mai frumos barbat, iar eu pentru el sunt cea mai frumoasa femeie. El daca citeste o stire despre o vedeta si o propozitie incepe cu “frumoasa x”,  omite acest epitet.
Spune ca nu este de acord cu jurnalistul si nu vrea sa minta. Daca ar veni Angelina Jolie si s-ar urca pe Madalin, nu as avea nicio problema. Noi suntem tot timpul impreuna si avem mare incredere unul in celalat. Ne-a legat o atractie foarte puternica de la inceput si nu ne punem astfel de probleme. Iar Petra, fructul iubirii noastre, este o minune, e fascinanta"
, a declarat Cristina Siscanu.



Citește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

Cristina Siscanu si fetita ei, imbracate in ii! Sotia lui Madalin Ionescu are, insa, un mare regret: "Imi pare rau ca nu am stat mai mult cu ea"

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies