Madalin Ionescu si Cristina Siscanu au degustat meniul pentru botezul Petrei: "Nu vom avea sarmale"


Cristina Siscanu si Madalin Ionescu fac petrecerea de botez a fiicei lor duminica. Ceremonia religioasa a avut loc acum cateva luni, dar cheful cel mare este programat in weekend.

Cristina Siscanu si sotul ei au fost astazi la restaurantul care va gazdui petrecerea pentru a degusta meniul. 

"Eu m-am ocupat, dar sper sa fie si pe placul lui Madalin. Abia asteptam sa degustam meniul, sa vedem si noi ce vor manca invitatii duminica. Sarmale nu o sa avem", a spus Cristina Siscanu la Teo Show.

"Sarmale o sa avem la nunta de argint! Cu siguranta!", a adaugat Madalin.

 

 

 

 

Pentru o silueta de invidiat si pentru a putea sa se rasfete cu toate bunatatile, Cristina e acum la "dieta": "Nu am mancat dulce o saptamana, ca sa pot sa mananc duminica. Am facut o pauza special pentru tortul de la botez", a precizat Siscanu.

"M-am molipsit si eu. Am ramas cu sechele dupa sarcina. Am inceput sa mananc dulciuri, iar eu nu mancam dulciuri nici cand eram mic", a spus si Madalin.

Tinutele sunt gata.

"Petra va avea o rochita ca a mea, alba cu perle. Eu voi avea o singura tinuta, Petra va avea doua, daca va vrea sa o schimbam", a declarat Cristina. "Eu si Filip vom avea costume identice", a spus Madalin Ionescu, completat de sotia lui: "Ne-am pregatit mai mult pentru botez decat am facut-o pentru nunta"

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Bianca de la Puterea dragostei, în lacrimi de ziua ei! Ce a pățit

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri