Cristina Siscanu a slabit 20 de kilograme dupa nastere! Afla secretul chiar de la ea! Video Exclusiv

Cristina Siscanu a slabit 20 de kilograme dupa nastere! Afla secretul chiar de la ea! Video Exclusiv
Cristina Siscanu a slabit 20 de kilograme dupa nastere! Afla secretul chiar de la ea! Video Exclusiv

A devenit mamica in urma cu 10 luni cand a adus-o pe lume pe micuta Petra, iar acum se mandreste cu o silueta de invidiat. Cristina Siscanu a slabit peste 20 de kilograme dupa nastere!

Sotia lui Madalin Ionescu a luat in greutate, pe parcursul celor 9 luni de sarcina, nici mai mult, nici mai putin de 25 de kilograme. Acum insa e de nerecunoscut, la doar 10 luni de cand a dus-o pe lume pe micuta Petra. Cristina Siscanu a slabit peste 20 de kilograme dupa nastere, dupa cum ne-a dezvaluit chiar ea, marti seara, la evenimentul organizat la o clinica dentara estetica, unde a fost prezenta alaturi de sotul ei, Madalin Ionescu.

“Am slabit, da. Era si firesc, deja au trecut 10 luni de la nastere, nu puteam sa stau asa, mai ales ca in timpul sarcinii am acumulat destul de multe kilograme, vreo 25. Normal e sa acumulezi pana in 15 kilograme. Eu in schimb, din trimestrul doi am infulecat mult. In primul trimestru am avut greturi si nu prea am mancat, insa in momentul in care m-am relaxat am inceput sa mananc toate prostiile, foietaje, si asa mai departe, care s-au depus.

Perioada sarcinii pentru mine a fost o perioada frumoasa. Dupa ce am nascut am slabit primele 16 kilograme, firesc, insa celelalte, pana la 25, a trebuit sa intru intr-un program. M-a ajutat si alaptatul, dar am tinut si o dieta personalizata, cu 5 mese pe zi, facute in functie de ceea ce-mi place mie sa mananc, dar asa cum trebuie. Dulciuri nu aveam voie, decat o data la 8-10 zile.
Spun de dulce pentru ca asta imi place mie foarte mult si la asta mi-a fost foarte greu sa renunt. Am facut si sport o perioada, dar de ceva timp n-am mai facut pentru ca m-a solicitat foarte mult Petra. Are 10 luni si e foarte activa. Nu am putut sa ma organizez sa ajung si la sala, intr-adevar simt un pic de oboseala, insa voi relua activitatea sportiva in momentul in care ma mai organizez.
Abia astept, simt nevoia sa ma mai intind (rade – n.r.). Si daca fac sport imi da si o stare buna”,
a declarat Cristina pentru WOWbiz.ro.

Cristina Siscanu a slabit peste 20 de kilograme si inca mai vrea sa scada in greutate. “Eu eram intr-o forma fizica foarte buna in momentul in care am ramas insarcinata, asa ma simteam eu bine, si ca sa ajung exact la kilogramele acelea trebuie sa mai dau jos vreo 3.

Insa eu as vrea sa mai dau jos vreo 5-6 ca sa stau linistita, sa pot sa variez, sa pun 1-2 kilograme, sa le dau jos, si tot asa. Sa-mi pot permite perioade de rasfat, sa mananc mai mult sau sa mananc dulce, asa cum va spuneam ca-mi place”, ne-a mai spus sotia lui Madalin Ionescu. 



Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

Cum aratau concurentii Exatlon Romania acum fix doua luni, cand a inceput cea mai tare competitie! Transformarea lor e uriasa! Ii vezi saptamanal la TV si nu realizezi cat de mult s-au schimbat!

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies