Cristina Siscanu a ramas cu pete pe fata dupa sarcina! Ce interventii vrea sa-si faca vedeta – Video Exclusiv

Cristina Siscanu a ramas cu pete pe fata dupa sarcina! Ce interventii vrea sa-si faca vedeta – Video Exclusiv
Cristina Siscanu a ramas cu pete pe fata dupa sarcina! Ce interventii vrea sa-si faca vedeta – Video Exclusiv

La 10 luni de cand a adus-o pe lume pe micuta Petra, Cristina Siscanu n-a ramas cu kilograme in plus, caci a tinut dieta si a alaptat, scazand astfel in greutate, dar a ramas cu niste pete pe fata.

Sotia lui Madalin Ionescu se simte bine in pielea ei, dupa ce a reusit sa scape de peste 20 de kilograme, in 10 luni de cand a nascut. Mai vrea sa dea jos cateva kilograme, dar si sa-si rezolve problema cu tenul. Cristina Siscanu a ramas cu niste pete pe fata dupa sarcina.

Ca majoritatea femeilor, si Cristinei i-au aparut pete pe chip.

Pentru ca a stat la soare, acestea s-au accentuat si mai mult. Vedeta vrea sa faca un tratament noninvaziv, dupa cum ne-a declarat recent cand a fost prezenta la un eveniment ce a avut loc la o clinica dentara estetica. Ea ne-a mai marturisit si daca si-ar face sau nu operatii estetice.

“In ceea ce priveste operatiile estetice… mi-as face niste interventii noninvazive, sa corectez diverse lucruri.

De exemplu am ramas cu niste pete dupa sarcina. Imediat dupa ce am nascut am avut niste pete pe fata, asa cum se intampla in cazul multor femei insarcinate, si m-am si expus la soare si mi s-au accentuat. Insa deocamdata alaptez si nu stiu daca pot sa fac vreo procedura in acest sens, dar cu siguranta voi dori sa intervin asupra lor. Asta as vrea sa fac, in primul rand.
In rest… implant mamar? Nu stiu. Deocamdata sunt multumita. Oricum eu acum alaptez, sanii sunt la locul lor. Altceva nu cred ca mi-as dori sa fac. Nu stiu ce se va intampla peste ani”
, ne-a declarat Cristina Siscanu despre operatii estetice si despre faptul ca a ramas cu pete pe fata dupa sarcina.



Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

A topit aproape 20 de kilograme dupa sarcina cu un ceai natural si ieftin. Si tu il ai in casa. Cum trebuie sa procedezi

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies