Mod de preparare:
1. Într-un bol adăugăm avocado, sucul de lămâie, sare, piper, firele de arpagic tocate şi puţin ulei de măsline. Cu ajutorul unei furculiţe, presăm şi amestecăm ingredientele până totul devine o pastă.
2. În mjlocul fiecărei felii de toast, cu ajutorul unui cuţit, conturează forma unui cerc cu diametrul de aproximativ 3-4 cm şi taie-l din felia de toast.
3. Pune puţin ulei de măsline într-o tigaie non-aderentă, iar când aceasta s-a încins, adaugă feliile de toast şi cercurile de pâine.
4. Când au prins o culoare aurie, cam după 2 minute, întoarce-le pe cealaltă parte şi adaugă în mijlocul feliilor de pâine câte un ou.
5. Presară peste fiecare ou puţină sare şi piper şi acoperă tigaia cu un capac.
6. Cercurile de pâine se vor prăji imediat. Aşa că le poţi scoate pe o farfurie mai repede.
7. Ouăle vor fi gata cam în 3-6 minute, depinde de cum le preferi.
8. Când sunt gata, pune fellile de tost pe o farfurie şi asezonează-le cu pasta de avocado.
9. Serveşte-le imediat pentru că sunt delicioase atunci când sunt calde”, explică vedeta.
Preparatul este sănătos, nutritiv şi are un aspect interesant, astfel că sunt mari şanse să fie plăcut şi de cei mici mai pretenţioşi.