Combinatia ideala pentru o pomana a porcului perfecta


Taiatul porcului este un obicei care se incheie cu o pomana a porcului tocmai sacrificat, in care se regasesc cele mai bune bucatele de carne si de organe ale guitatorului, sfaraite in untura. Iata o reteta de pomana porcului cu niscai mujdei si bucati de telemea.

Ingrediente:

500 grame de ceafa

500 grame de fleica

300 grame de ficat

200 grame de rinichi

500 grame de splina

200 grame de sorici

3 capatani de usturoi

1 ceasca de vin alb

piper

sare

paprica

6 oua

50 grame de untura

6 bucati de telemea

Reteta completa pe wowbiz.ro


Citește și:

Un nou cuplu în casa Puterea dragostei! Marinescu și Andreea s-au sărutat și și-au oficializat relația în camera roșie!

Bombă în showbiz! Două vedete din România se întâlnesc pe ascuns!

Cea mai bună rețetă de chec. Ingrediente și ponturi

ANM a făcut anunțul neașteptat: Cod galben de ninsori și viscol.

Guvernul introduce noi restricții? Executivul poate opri traficul pe timpul nopții!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic duminică, 1 noiembrie 2020. Nativii zodiei Leu se simt singuri!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri