Coaste de porc la cuptor in crusta de miere cu mustar! Reteta delicioasa!

Coaste de porc la cuptor in crusta de miere cu mustar! Reteta delicioasa!
Coaste de porc la cuptor in crusta de miere cu mustar! Reteta delicioasa!

Coastele de porc la cuptor sunt foarte gustoase, dar coastele de porc in crusta de miere cu mustar sunt un deliciu.

 

Ingrediente:
– 1,5-2 kg coaste de porc (bucata intreaga, nu transata)
– 3 linguri de miere
– 250 ml vin alb sec
– 4-5 catei de usturoi
– 2 linguri ulei de masline
– 2-3 linguri mustar de calitate (Dijon)
– sare, piper, cimbru
Coastele de porc nu se despart, doar se cresteaza pe langa os. Carnea se spala, se da cu sare, se pipereaza, se presara cu cimbru si se unge cu ulei de masline. Se cresteaza din loc in loc si se impaneaza cu usturoi taiat in fasii. Se da la rece pentru 2-3 ore.
Se aseaza apoi intr-o tava, se adauga vinul si inca o lingura de ulei si se da la cuptorul incins la circa 150 grade pentru o ora si jumatate.
Se stropeste din cand in cand cu sosul din tava.
Se amesteca mierea cu mustarul, iar cu pasta obtinuta se ung coastele de porc. Se mai lasa la cuptor circa 1 ora pana prind o crusta crocanta, rumena, cand se taie si se aseaza pe platou cu garnitura de cartofi si salata asortata sau muraturi, in functie de anotimp.
Sursa: Curademiere.ro

Ingrediente:

– 1,5-2 kg coaste de porc (bucata intreaga, nu transata)
– 3 linguri de miere
– 250 ml vin alb sec
– 4-5 catei de usturoi
– 2 linguri ulei de masline
– 2-3 linguri mustar de calitate (Dijon)
– sare, piper, cimbru

Coastele de porc nu se despart, doar se cresteaza pe langa os.

Carnea se spala, se da cu sare, se pipereaza, se presara cu cimbru si se unge cu ulei de masline. Se cresteaza din loc in loc si se impaneaza cu usturoi taiat in fasii. Se da la rece pentru 2-3 ore.

Se aseaza apoi intr-o tava, se adauga vinul si inca o lingura de ulei si se da la cuptorul incins la circa 150 grade pentru o ora si jumatate.
Se stropeste din cand in cand cu sosul din tava.

Se amesteca mierea cu mustarul, iar cu pasta obtinuta se ung coastele de porc. Se mai lasa la cuptor circa 1 ora pana prind o crusta crocanta, rumena, cand se taie si se aseaza pe platou cu garnitura de cartofi si salata asortata sau muraturi, in functie de anotimp.

Sursa: Curademiere.ro

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Cuvinte alese de Oana Lis și puse într-o postare specială pe rețelele de socializare! Ce mesaj legat de perioada sfântă a sărbătorilor, a transmis aceasta? "Fii atent!"

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Soțul Teodorei Marcu nu mai e om, la jumătate de an de când tânăra a fost ucisă! Ce se întâmplă cu el. Dezvăluiri cutremurătoare: „Din ce în ce mai greu…”

Un fost concurent din Casa Iubirii îl acuză dur pe Moldo și îi dă TERMEN LIMITĂ: "Cum vine treaba asta? Te asigur că o să te...". Un alt concurent este martor la cele întâmplate. Cum s-a ajuns aici și DE CE a recurs la acest gest, știind că o să fie prins

Legătura pe care Alina Pușcău a avut-o cu Vin Diesel, în urmă cu mai mulți ani de zile! Ce gânduri avea celebrul actor cu aceasta? "El îmi arăta prin acțiuni, dar nu-mi verbaliza!"

Surpriză de proporții în “Casa iubirii”! Dorobanțu a cerut-o pe Naomi: ,,M-am îndrăgostit de ceva timp”! Ce răspuns a oferit concurenta

Breaking news pentru românii cu probleme de sănătate!


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies