Gina Bradea a explicat, pas cu pas, cum pregătește ciorba de legume cu perișoare și smântână.
Gina Bradea, cunoscutul blogger culinar, reușește de fiecare dată să aducă magia în farfurie și în bucătărie prin preparatele pe care le gătește. Astfel, aceasta reușește, pas cu pas, să explice cum ajunge la rezultatul dorit, fără prea mult efort, cu toate ingredientele pe care le avem la îndemână.
Cum pregătește Gina Bradea ciorba de perișoare cu smântână?
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
De această dată, Gina Bradea a pregătit ciorbă de perișoare cu smântână și a explicat ce legume folosește, care sunt cantitățile exacte de care are nevoie, dar și cum prepară smântâna care
Ingrediente supă:
Citește și: Consultă aici subiectele la simulare Română- Evaluare Națională 2025- stirilekanald.ro
- ceapă
- 4 l apă
- 200 g țelină
- morcov
- păstârnac
- pătrunjel
- ardei gras
- o lingură sare
- ardei iute
- 1 lingură mălai sau griș
- mărar
- pătrunjel
- supă de oase
- carne
- orez
- smântână grasă
- 2 gălbenușuri
- zeamă de lămâie/ borș
- leuștean
- tarhon
“Perișoare cu smântână, cu multe legume proaspete și perișoare pufoase. Peste carnea tocată adăugăm o parte din ceapă, apoi punem 4 l de apă la foc și adăugăm câte 200 g din țelină, morcov, păstârnac, pătrunjel rădăcină, ardei gras, o lingură cu sare, ardei iute. Peste carnea rămasă adăugăm ceapă tocată, o lingură cu vârf de mălai sau griș, mărar sau pătrunjel și sare. În ciorbă mai adăugăm și supă de oase sau punem un os la fiert.
@ginabradea Ciorba de perisoare va place cu smantana sau fara? Musai fierbinte, cu leustean sa fie. Merge si cu tarhon. Buna ciorba! Ingrediente Pentru perisoare 600 g de carne tocata 50 g de ceapa 2 albusuri 1 lingura cu varf de malai sau gris 1 lingurita de cimbru marar uscat sau proaspat sau patrunjel 1 lingurita de sare Pentru zeama 4l de apa rece 200 g de ceapa 200 g de telina taiata cubulete 200 g de patrunjel/ pastarnac 200 g de morcov 1 ardei gras 1 lingura cu varf de sare ardei iute uscat sau piper 50 g de orez sau 200 g de cartofi Dressingul de smantana 300 g de smantana cu cel putin 25% grasime 2 galbenusuri Pentru acrit: zeama de lamaie, bors sau otet Verdeata: patrunjel, marar, tarhon, dupa gust #ginabradea #ciorba #reteta #ciorbadeperisoare ♬ original sound- Gina Bradea Oficial