Ciorba "de burta" raw vegan


Aceasta este celebra ciorba de burta fara foc, pe baza de ciuperci si legume care imita foarte bine traditionala ciorba romaneasca.

Ingrediente:
-500 g ciuperci pleurotus marinate
-rosii cherry 10-15 bucati
-1 bucata ardei rosu
-1 bucata mica ceapa rosie
-morcov ras
-pastarnac ras
-dovlecel
-1 leegatura patrunjel verde
-3-4 catei de usturoi
-piper macinat
-foi de dafin
-sare
-curry
-boia de ardei iute sau dulce
-1/2 lamaie pentru zeama sau otet balsamic
Smantana de caju:
-150 g caju hidratat
-apa folosita la marinata

Mod de preparare:
Ciupercile bine spalate se taie cubulete sau fasii si se marineaza in 500 ml apa in care am adaugat usturoiul pisat, sarea, foi de dafin, piper, curry si zeama de lamaie (sau otet balsamic). Compozitia se da la frigider pentru 4-8 ore, dupa care strecuram ciupercile si le amestecam cu restul ingredientelor taiate marunt.

Apa care rezulta in urma strecurarii ciupercilor o transferam intr-un blender si adaugam caju-ul, procesam bine totul si obtinem baza semilichida (smantana) in care vom "scufunda" toate ingredientele.

Sursa


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Horoscop

Horoscop decembrie 2019. Zodiile care dau lovitura în ultima lună a anului

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri