Chef Ștefan Popescu a pregătit ciocolata Dubai, un desert extrem de popular în ultima vreme.
Chef Ștefan Popescu reușește de fiecare dată să bucure pe toți cei din mediul online cu rețetele sale, iar bucătarul, care și-a găsit pasiunea pentru gastronomie după un șir de alte meserii, a ajuns acum să aducă mai aproape iubirea față de gastronomie pentru ceilalți.
Este unul dintre cei mai apreciați bucătari, prezent și ca jurat într-o emisiune culinară, iar odată cu debutul în gastronomie, acesta și-a început cariera culinară la un prestigios hotel din București, iar ulterior s-a perfecționat în Marea Britanie. A ocupat funcții de top în hoteluri din Capitală, iar tot acest parcurs profesional l-a făcut să-și dorească de fiecare dată să împărtășească cu ceilalți secrete care să-i facă pe bucătari și pe începători să petreacă timp de calitate printre preparate.
Cum pregătește chef Ștefan Popescu ciocolata Dubai?
De această dată, chef Ștefan Popescu a explicat, pas cu pas, cum pregătește ciocolata Dubai, un desert care a fost rostit pe buzele tuturor persoanelor în ultima perioadă și care a umplut internetul cu diferite preparate inedite. Din doar cinci ingrediente, bucătarul reușește să pregătească desertul, iar după ce a stat la răcit, poate fi savurat de întreaga familie. Topește ciocolata, o pune în forme, lasă la răcit, iar ulterior pregătește cataiful cu unt pe care l-a amestecat cu pasta de fistic și crema de susan.
Ingrediente:
Citește și: ȘOC TOTAL în „Casa iubirii”! De necrezut cine apare în emisiune! Concurenții rămân MASCĂ- kanald.ro
- Ciocolată
- Unt
- Cataif
- Pastă fistic
- Pastă susan
„Ai văzut peste tot ciocolată Dubai? Hai să îți arăt cum se face. Avem nevoie de ciocolată, cataif. Pastă de fistic, pastă de susan, forma specială pentru ciocolată. 4 ingrediente și un pic de unt. Pun ciocolata la topit, unt, zici că e ciocolată topită. O punem în forma de ciocolată, o bag la rece până se întărește ciocolata, poate să fie 15-20 de minute. Am cataiful pe care o să-l gătesc cu unt, iar la final pun pastă de fistic și tahina. În tigaie avem cataif cu unt, doar atât. Cataiful, odată gătit în unt, trebuie răcit. Acum amestecăm fisticul cu cataiful cu fisticul și pasta tahina, două lingurițe. Acum punem ciocolata de final. Trebuie doar băgată la frigider sau congelator. Te așteptai să fie chiar așa de simplu de făcut? Nici eu nu mă așteptam.”, a povestit chef Ștefan Popescu.