Cine este MALUMA. "Familia mea nu era bogată. Aveam ceea ce ne trebuia, dar apoi tatăl meu a pierdut totul, iar părinții mei au divorțat."


Descoperă biografia îndrăgitului artist Maluma. Cum a devenit cunoscut cântăreţul cu 64 de milioane de urmăritori pe contul personal de Instagram


In articol:

Juan Luis Londoño Arias s-a născut în data de 28 ianuarie 1994 (28 ani), în oraşul Medellin din Columbia. Puține persoane cunosc faptul că, Maluma, numele lui de scenă, a fost compus din primele litere ale numelor surorii sale, tatălui și al mamei( Ma nuela, Lu is, Ma rlli).

În anul 2011 şi-a făcut lansarea oficială în ţara lui natală şi la scurt timp a devenit cunoscut în America.

Maluma este cântăreţ şi compozitor, iar în urma succesului fulminant pe care l-a dobândit, acesta a devenit idolul tinerilor din muzica latino, la nivel global.

Primul lui album din 2012 (Magia) a avut un succes imens în Columbia. Un an mai târziu, artistul a fost nominalizat pentru premiile Grammy latine ca C el mai bun artist nou.

Cine este Maluma

Ce zodie este maluma

Maluma alături de părinții lui

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: CITEȘTE: Cine este BAD BUNNY. Biografie: nume real, carieră, relație amoroasă

Care este numele real al artistului şi cum a ales numele de scenă „ Maluma

Pe măsură ce a câştigat popularitate, Maluma a avut numeroase colaborări cu artişti precum Ricky Martin, Shakira, Marc Anthony, Jennifer Lopez şi Madonna.

În 2015, a lansat un al doilea album, Pretty Boy, Dirty Boy, care a obținut numărul unu în lista de albume latino. În 2014 și 2015 Maluma a fost jurat și antrenor la emisiunea Vocea pentru Copii din Columbia. În luna octombrie 2015 a ieșit pe piață prima sa linie de haine.

maluma wikipedia

Maluma alături de mama lui

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: PORTRET: Cine este AMALIA BELLANTONI. Biografie: vârsta, căsătorie, soţ, copii, afacere

Cum a arătat copilăria lui Maluma

Părinții săi, Luis și Marlli, au câștigat suficienţi bani pentru a întreține familia. Artistul are o soră mai mare şi împreună au avut o copilărie fericită şi fără lipsuri materiale. Iniţial, acesta a fost atras de fotbal şi a practicat acest sport până a terminat şcoala gimnazială. Pasionat de sport, Maluma, a mai practicat şi volei, ping-pong şi şah. Pasiunea pentru muzică a venit în perioada adolescenţei. În momentul în care a intrat la liceu, devenise un cântăreț destul de bun.

A terminat  „Școala Hontanares” din El Retiro și acolo a scris cântece pentru colegii săi, doar pentru că aceştia au insistat. În clasa a zecea, Maluma s-a înscris la un concurs local de canto. Concursul a fost câştigat de el şi acesta a reprezentat  momentul în care s-a gândit că muzica poate fi o opţiune serioasă pentru cariera lui.

"Familia mea nu era bogată. Aveam ceea ce ne trebuia, dar apoi tatăl meu a pierdut totul, iar părinții mei au divorțat. Acest lucru m-a făcut să realizez că trebuie să muncesc foarte mult pentru familia mea. Trebuia să avem mâncare și o casă în care să locuim. Dar... am fost un copil foarte fericit. Unor prieteni de liceu le-am pus câteva piese să le asculte de pe un CD şi iniţial au început să râdă... apoi au început să danseze. Eram atât de confuz, pentru că îmi spuneam: Glumesc sau le plac foarte mult melodiile? La sfârșit, au spus: „Frate, știi ce?! Râdem pentru că ești talentat și o să se reuşeşti!” a spus Maluma intr-un interviu pentru Elle.com.

maluma nume real

Maluma

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: PORTRET: Cine este, cu adevărat, LAURA GIURCANU. Biografie: data nașterii, vârsta, cariera, cine este iubitul ei

Cum a devenit cunoscut Maluma şi cum şi-a consolidat cariera pas cu pas

Unchiul lui i-a oferit un ajutor punându-i la dispoziţie o garsonieră, pentru a se perfecţiona spre pasiunea lui. Deşi nu avea mari speranţe într-o carieră muzicală, Maluma s-a îndreptat şi către casele de producţie. A primit o ofertă, dar cu o condiţie: să aibă un nume impresionant pentru scenă.

În anul 2010, în ultimul an de liceu, Maluma s-a înscris în sfârșit la un institut de muzică și a început să ia lecții de canto. Imediat ce a absolvit și-a lansat single-ul de debut.

Maluma este considerat de criticii muzicali, ca fiind unul dintre artiștii de muzică urbană "cu cel mai mare impact" în America latină.

Single-ul, numit „Farandulera”, a captat atenția multora și a fost redat frecvent la radio, atrăgând din ce în ce mai mulți oameni în fiecare zi. Maluma a devenit o celebritate locală. Casa de producţie Sony Music l-a contactat pentru a-i oferi un contract. Acesta a primit oferta cu mare bucurie şi următorul lui single a fost un succes garantat. Populariatea i-a crescut imediat şi a început să devină din ce în ce mai cunoscut.

Piesa intitulată „Obsesion” de pe primul lui album, a devenit o melodie super-hit, iar videoclipul său muzical a zguduit YouTube, cu peste 175 de milioane de vizualizări.

cati ani are maluma

Maluma

[Sursa foto: Instagram]

Cine este iubita lui Maluma

Presa internațională a făcut numeroase speculaţii în privinţa relaţiei amoaroase dintre Maluma şi Susana Gomez. Pe buzele fanelor lui, cu siguranţă a stat întrebarea „ Cine este Susana Gomez?”

În ultimele lui apariții, cântăreţul a fost văzut în repetate rânduri alături de Susana. Chiar de Crăciun, tânărul a postat o imagine neclară, în care se vedea silueta unei femei pe care o sărută.

Deși Maluma nu a confirmat încă relaţia, presa internaţională a făcut speculaţii în jurul Susanei Gomez. Presupusa iubită a lui Maluma este un arhitect care provine din orașul lui natal. Ea deține o companie de design interior. Surse neconfirmate ale presei ar fi speculat că aceasta a mai fost căsătorită.

În anul 2020, Maluma s-a despărţit de celebra Νatalia Barulich. Despărţirea celor doi a intens mediatizată în acel moment al anului.

Maluma vine pentru a două oară în România

Artistul columbian revine în România. În anul 2018 acesta a susținut un concert de amploare în țara noastră. Noul concert al lui Maluma va avea loc la Romexpo, București, în 8 aprilie 2022.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MALUMA (@maluma)


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este DOMENICO BELLANTONI. "Familia noastră e mare, căci evident mergem pe principiul La Grande Familia"

Alina Sorescu are un nou iubit!!? Ce cadou romantic a primit în plin divorț

Cine este BELLA SANTIAGO. Filipineza este noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities

Cine este ANDREEA TONCIU. "Cred că a meritat să fac operația asta. Nu mă interesează ce o să comenteze oamenii răi"

Cine este MELLINA (Mădălina Dumitru). ”Mi-a plăcut foarte mult copilăria pe care am trăit-o!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
La ce este bun bicarbonatul de sodiu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri