CITEȘTE: Cine este BELLA SANTIAGO. Filipineza este noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities


Care este numele real pe care Bella Santiago îl are în cartea de identitate. Ce dramă a trăit concurenta care a intrat în competiţia stilului vestimentar, Bravo, ai stil! Celebrities


In articol:

Bella Santiago, sub numele real de Resciebelle Barrios Santiago s-a născut în data de 1 decembrie 1989, în Filipine.

Filipineza s-a stabilit în România de câţiva ani şi a devenit cunoscută publicului din România după câştigarea concursului X Factor 2018. În anul 2016, a fost finalistă la  Românii au talent.

Cum a arătat copilăria Bellei Santiago

Citeste si: MELLINA: Cine este Mădălina Dumitru. Biografia concurentei de la Bravo, ai Stil! Celebrities

Ce inaltime are bella santiago

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este, cu adevărat, MAURICE MUNTEANU. Biografie: nume real, data nașterii, vârstă, carieră

În copilărie, Bella a avut o viaţă destul de modestă. Copilăria şi-a petrecut-o în oraşul Dasmarinas, din provincia filipineză Cavite. Tatăl ei a murit când Bella avea vârsta de doar un an. Din cauza problemelor financiare, mama ei a trebuit să plece la muncă, departe de casă, pentru a-i oferi feţei un trai mai bun. Copilul a rămas doar în grija bunicii ei, care a încercat se suplinească rolul părinţilor.

Muzica a fost pasiunea Bellei şi la vârsta de 12 ani a urmat cursurile de muzică. La 15 ani, deja susţinea concerte publice și private în Filipine, Malaezia și Taiwan.

„Viața mea a fost foarte grea. Tatăl meu a murit când aveam un an și mama mea nu lucrează. Mâncam orez cu sare, orez cu sos de soia, orez cu lapte. Așa era viața mea când eram mică.

De asta am acest vis, să fac bani pentru mama, să-i dau mâncare. Familia mea e în Filipine”, a povestit Bella într-un interviu în anul 2018.

Cine este Bella Santiago şi cum a devenit cunoscută în România

bella santiago varsta

Citeste si: CV: ADINA HALAS. Cine este și ce nume are în buletin, concurenta de la Bravo ai Stil! Celebrities

În anul 2016, Bella Santiago s-a mutat în România. În acest an a participat la un concurs de talent show şi a reuşit să ajungă până în finală. Un an mai târziu, înregistrează în studioul lui Smiley prima piesă de debut intitulată „Unpredictable”. În acelaşi an se alătura trupei Jukebox şi lansează trei piese. În anul 2018 a participat alături de aceeași formație la Eurovision. Cu durere în suflet Bella Santiago a vorbit despre sărăcia în care a trăit. Artista are o fiică în vârstă de 10 ani şi pentru a-i oferi un trai mai bun, aceasta a decis să se mute definitiv în România. Tatăl fetiţei le-a părăsit imediat după naşterea copilului şi nu le-a mai căutat.

„Am o fetiță și am lucrat foarte mult să le trimit bani în fiecare lună mamei și fetiței mele, că nu aveam pe nimeni care să mă ajute. Nu l-am mai văzut pe copilul meu de doi ani, am doar poza ei cu mine tot timpul. Muncesc din greu pentru ele. Fac totul pentru ele…să le ofer tot ce nu au. Pentru că eu când eram mică nu am avut nimic. Nu aveam nici măcar timp să mă joc, trebuia să îmi ajut bunica pentru că mama mă lăsase în grija ei. Copilăria mea a fost foarte tristă. Sunt foarte recunoscătoare că Dumnezeu mi-a dat voce, pentru că nu aveam bani să merg la școală. Vreau ca fetița mea să aibă o viață mai bună. O să cânt și o să lupt pentru fetița și mama mea și pentru visul meu”, a povestit Bella în anul 2018.

Bella Santiago este căsătorită cu Nicolae Ionuț Grigorie

cine este bella santiago

Deşi viaţa a fost grea pentru tânăra artistă, norocul pe planul sentimental a bătut la uşă. Bella şi soţul ei s-au cunoscut într-un local din Malaezia, unde cântăreaţa susținea un concert. Într-un interviu pentru Viva, aceasta a povestit cum a fost cerută în căsătorie. Momentul a fost unul neaşteptat şi total suprinzator. La trei luni după cererea în căsătorie, cei doi tineri au păşit în faţa ofiţerului de stare civilă pentru a deveni oficial o familie.

"A fost pe 6 septembrie 2018, la ora 7 dimineața. S-a trezit devreme și s-a îmbrăcat frumos. Eu dormeam și am auzit că cineva bate la ușa dormitorului. Când am deschis, era el îmbrăcat la costum, s-a pus în genunchi și m-a cerut de soție. Trei luni mai târziu, pe 5 decembrie, a avut loc cununia civilă. A fost minunat totul, a fost una dintre cele mai frumoase zile din viața mea, cu un singur regret: că nu a fost și fiica mea prezentă atunci, dar vom recupera timpul petrecut împreună."

Prietenii lor au vrut să îi suprindă în acea perioadă şi le-au achiziţionat biletele de avion pentru merge în Filipine. Aceştia şi-au dorit să aducă fetiţa în România.

Cununia religioasă a Bellei trebuie să se concretizeze în anul 2020. Din păcate, din cauza situaţiei pandemice, artista a amânat  momentul deşi avea totul pregătit... inclusiv rochia de mireasă. Soţul i-a oferit tot sprijinul fetiţei Bellei pentru a învăţa limba romană. În urmă cu doar câteva luni, cei doi şi-au exprimat dorinţa de la mai avea un copil.

Bella Santiago este concurentă în cadrul emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities

bella santiago wikipedia

“Mă simt foarte bine la filmări, aveam emoții înainte de a intra în competiție în ceea ce le privește pe contracandidatele mele. Dintre jurați, cel mai teamă îmi este de Maurice Munteanu, însă sper să îl impresionez cu ținutele și momentele mele și să pot face față cu brio provocărilor ”, a spus Bella Santiago.


Abonează-te pe

Citește și:

DESCOPERĂ: Cine este RALUCA BĂDULESCU. Biografie: nume real, data nașterii, vârstă, carieră

O veste tristă despre Celine Dion! La doar 40 de kilograme, organismul ei aproape că a cedat

CV: Cine este MELLINA (Mădălina Dumitru). Biografia concurentei de la Bravo, ai Stil! Celebrities

Ce cadou a primit Oana Radu de ziua ei de nume? Soțul ei, Cătălin Dobrescu, a surprins-o din nou: „E doar foarte frumos!”

Mellina a părăsit „Bravo, ai stil! Celebrities”. Cum a reacționat cântăreața: „Am rămas fară cuvinte...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Anca Serea își mai dorește un copil! Anunțul surprinzător făcut de prezentatoarea TV: „Daaa! O fetiță”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri