Cine este Cosmina Păsărin. "Cu siguranță cel mai greu moment din viața mea a fost atunci când tatăl meu a murit"


Cosmina Păsărin este una dintre cele mai dorite „burlăcițe” din showbiz-ul autohton. Însă știați că aceasta nu își dorește încă un partener de viață?


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact frumoasa  Cosmina Păsărin, dar și cum a ajuns aceasta să se bucure de succesul pe care îl are în cariera sa. În plus, descoperiți și ce părere are despre căsătorie sau mai bine spus, de un eventual partener de viață.

 

Cine este Cosmina Păsărin

Cosmina Păsărin s-a născut pe data de 2 octombrie, prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 39 de ani. Aceasta s-a făcut remarcată, datorită frumuseții sale naturale, motiv pentru care, la vârsta de doar 19 ani, această a participat la un show de televiziune urmărit îndelung de tineri, la acea vreme.

Nu la mult timp, Cosmina Păsărin a fost remarcată și de redactorii unei reviste pentru “oameni maturi”, moment în care aceasta a pozat în postura de Eva “Păsărin”. Prin intermediul acestor fotografii, Cosmina Păsărin a avut din ce în ce mai mulți fani, atât de la noi din țară, cât și internaționali.

Pe de altă parte,   Cosmina Păsărin a cochetat și cu lumea actoriei, atunci când a jucat rolul „Guvida”, în filmul “Băieți Buni”.

Cu toate acestea, se pare că acest rol nu a însemnat atât de mult pentru aceasta, principala ei trăsătură fiind frumusețea naturală. Astfel, Cosmina Păsărin a încercat să-și creeze o carieră și în domeniul organizării de nunți, în urma unei serii de cursuri pe care le-a urmat. Prin urmare, chiar Cosmina Păsărin a fost cea care a mărturisit că își dorește să se axeze mai mult pe pasiunile sale, decât pe familie.

Cosmina Pasarin

Cosmina Păsărin este una dintre cele mai dorite „burlăcițe” din showbiz-ul autohton

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Iulia Albu. "Am lângă mine un om care mă susține 100%"

 „Cu siguranță cel mai greu moment din viața mea a fost atunci când tatăl meu a murit. Aveam doar 16 ani. (…)

Am alte gânduri despre respectiva perioadă acum pentru că au trecut mulți ani. Dar când ai acel reper negativ, când vin perioade un pic mai grele parcă le suporți altfel. (…) După 30 de ani mi-am mai pierdut din optimism, înainte aveam tot timpul energie, eram cu zâmbetul pe buze, eram de neoprit”,  a povestit vedeta într-un interviu.

Debutul  Cosminei Păsărin în cariera sa

Așa cum am menționat anterior, se pare că frumoasa Cosmina Păsărin a devenit celebră datorită pictorialelor nud. Cu toate acestea, în prezent, aceasta pozează mai rar în astfel de ipostaze și este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține la curent fanii, cu toate trăirile. Astfel, Cosmina Păsărin a devenit una dintre cele mai dorite „burlăcițe” din showbiz-ul autohton, cu toate acestea, nu se vede în fața altarului.

Sunt abstinentă! Nu am mai băut sucuri acidulate de mulți ani! Am reușit să renunț la ele și nu simt nevoia de așa ceva și evident, am grijă la ce mănânc, dar fără a ține un regim strict. Sunt una dintre norocoase, deoarece am un metabolism activ, dar oricum încerc să ajut cu sport atunci când am ocazia!”  a declarat Cosmina Păsărin.

cosmina pasarin poze

Cosmina Păsărin este una dintre cele mai dorite „burlăcițe” din showbiz-ul autohton

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Ramona Olaru. „Nici dacă eram Angelina Jolie nu se vorbea atât despre mine"

 

De ce preferă Cosmina Păsărin   să fie singură

Chiar dacă arată de invidiat la vârsta sa, prezentatoarea TV  Cosmina Păsărin  nu a reușit să-și găsească încă adevărata iubire, ba chiar mai mult, aceasta a menționat că nu este în căutarea ei și este fericită și singură. În prezent, aceasta este una dintre cele mai adorate prezentatoare TV, care a decis să-și dedice timpul, carierei și hobby-urilor sale. Ceea ce înseamnă că, cu siguranță, în perioada următoarea Cosmina Păsărin nu este în căutarea unui partener de viață.

Bineînțeles că acest lucru nu înseamnă că trece neobservată, ci dimpotrivă, datorită frumuseții sale, vedeta este curtată de nenumărați bărbați. Este cunoscut deja că de o lungă perioadă de timp, aceasta nu se află într-o relație, susținând faptul că nici la vârsta de 20 de ani, nu se vedea ca fiind o femeie măritată. Cosmina Păsărin  a menționat, de asemenea, că nunta nu reprezintă o prioritate pentru ea.

Cu toate acestea, mulți dintre fani consideră faptul că frumoasa Cosmina Păsărin  este mult prea alintată și că ar fi într-o continuă căutare a bărbatului ideal. Cu toate acestea, Cosmina Păsărin a menționat că nu evită să se gândească la portretul bărbatului perfect.

„Nu am visat niciodată la o nuntă. Nu am nimic cu persoanele care fac asta, chiar le apreciez, am văzut nunți foarte frumoase. Poate peste doi ani am să întâlnesc bărbatul care o să fie pentru mine și am să spun altceva.”,  a declarat  Cosmina Păsărin.

cosmina pasarin varsta

Cosmina Păsărin este una dintre cele mai dorite „burlăcițe” din showbiz-ul autohton

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Ștefan Bănică Junior. „Lavinia mi-a adus linişte, echilibru şi este foarte frumos ce se întâmplă... Ne-am căsătorit"

 

Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Iulia Albu. "Am lângă mine un om care mă susține 100%"

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Cine este Răzvan Simion. „Eu sunt recunoscător până la Dumnezeu tuturor femeilor care au trecut prin viața mea"

Cine este Ramona Olaru. „Nici dacă eram Angelina Jolie nu se vorbea atât despre mine"

Cine este Vica Blochina. "Pe el îl iubeam atât de mult că mereu mă întorceam”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Calendar ortodox 11 august 2022. „Au dus, apoi, sicriul și l-au pus deasupra mormântului lui Radu Vodă"
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri