Cine este Ramona Olaru. „Nici dacă eram Angelina Jolie nu se vorbea atât despre mine"


De câțiva ani, Ramona Olaru se bucură de actuala sa meserie, cea de prezentatoare TV. Însă știți ce studii sau hobby-uri are aceasta? Aflați din rândurile următoare.


In articol:

Chiar dacă o cunoașteti pe Ramona Olaru din cadrul emisiunii unde aceasta este asistentă TV, sigur sunt detalii importante pe care încă nu le-ați descoperit despre aceasta.

 

Cine este Ramona Olaru

Pe numele său întreg și real, Ramona Nicoleta Plaisanu, cunoscută ca fiind Ramona Olaru, s-a născut pe data de 7 iulie, prin urmare are frumoasa vârstă de 32 de ani. Aceasta s-a născut în Călărași, iar în prezent locuiește în București, unde este asistentă TV de peste 2 ani.

Provine dintr-o familie de agricultori și a studiat în cadrul Universității Agronomice la facultate, iar în Inginerie la masterat.

Nu a profesat în acest domeniu, însă a urmat calea televiziunii, după ce și-a realizat anumite intervenții estetice pe care și le dorea. Înainte să devină asistenta TV care este acum, datorită faptului că a înlocuit o altă asistentă TV, aceasta a mai fost asistentă în cadrul unei alte emisiuni din același trust.

Ramona Olaru este în același timp și model, fiind imaginea multor branduri de lux. Iar înainte de instalarea pandemiei, aceasta a și defilat pentru mai mulți creatori de modă cunoscuți, datorită înălțimii și greutății ideale pe care le are.

ramona olaru si cuza

Citeste si: CITEȘTE: Cine este soțul Bellei Santiago

Relațiile Ramonei Olaru

Ramona Olaru a fost chiar căsătorită cu un tânăr pe nume Bogdan, de acolo și numele acesteia actual. Însă relația dintre cei doi nu a durat prea mult, în 2019 terminându-se tot cu un divorț, după aproximativ cinci ani în care au fost împreună. Aceștia au încercat chiar să devină părinți, însă destinul nu a vrut să fie așa.

După această căsătorie, asistenta TV a avut o relație cu un membru al trupei “Noaptea Târziu”, Cuza. Fiind genul de relație cu suișuri și coborâșuri, din cauza faptului că mai mereu aveau parte de despărțiri și împăcări. Din păcate nici această relație nu a durat prea mult, până cei doi să se hotărască să meargă pe drumuri separate.

Nu de foarte mult timp, Ramona Olaru se bucură de o nouă relație, de această dată cu Cătălin Cazacu, campion la motociclism. Cei doi au fost chiar și într-o vacanță în Zanzibar, în perioada sărbătorilor de iarnă, unde au petrecut clipe fericite unul cu altul. Deși se aude un zvon legat de cei doi, că s-ar fi despărțit, lucrurile nu stau deloc așa, aceștia gândindu-se chiar la căsătorie.

Nici dacă eram Angelina Jolie nu se vorbea atât despre mine. Ce să zic… Să mai repetați și contul meu de Instagram, ca să îmi dea mai multă lume follow, să mă iubească toată lumea ”, a menționat Ramona Olaru, după zvonurile despre presupusa despărțire dintre aceasta și Cătălin Cazacu.

ramona olaru si catalin cazacu

Citeste si: CITEȘTE: Cine este chef SORIN BONTEA. Biografie: data nașterii, studii, căsătorie, copii

Ramona Olaru, virală pe Tik Tok

Pe lângă filmulețele de scurtă durată pe care aceasta le postează aproape zilnic pe platforma de socializare Tik Tok, Ramona Olaru  a reușit să devină virală datorită primei sale apariții la TV.

Asistenta TV nu a avut dintotdeauna look-ul pe care îl are în prezent. În prima sa apariție la TV, aceasta era brunetă și purta ochelari. Știm foarte bine că în prezent, aceasta se bucură de o nouă înfățișare, având părul scurt și blond, iar ochelarii fiind complet dispăruți.

Reacțiile nu au întârziat să apară, în legătură cu schimbarea radicală a Ramonei Olaru. În câteva comentarii lăsate la filmulețele în care era scoasă în evidență această schimbare, mai multe persoane au lăsat comentarii cu faptul că nu arată rău, dar nu le vine să creadă că în imagini este una și aceeași persoană.

relatii ramona olaru

Citeste si: CITEȘTE: Cine este IRINA FODOR, prezentatoarea emisiunii "Chefi fără limite"

Hobby-urile Ramonei Olaru

În timpul liber, când nu mai este asistentă TV, aceasta își ocupă timpul desfășurând diverse activități. Acestea țin fie de modă, atunci când pozează pentru diferite branduri sau participă la prezentări de modă, fie de timpul ei liber, în care obișnuiește să meargă la alergat sau la sală.

La un moment dat, Ramona Olaru se apucase și de vlogging, dar în prezent ne bucură cu prezența ei activă pe Instagram, unde își ține peste cei 383 de mii de urmăritori la curent, cu tot ceea ce face ea într-o zi.

Obișnuiește să își păstreze starea fizică și frecventând deseori saloanele de înfrumusețare. De asemenea, Ramona Olaru este prezentă și pe Tik Tok, acolo unde postează filmulețe amuzante pentru comunitatea ei.

varsta ramona olaru

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este CARMEN BRUMĂ. Biografie: data nașterii, copilărie, vârstă, căsătorie, copil


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este soțul Bellei Santiago. "Mă bucur că ne înţelegem şi că vom fi împreună până la bătrâneţe."

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Cine este doctor Mihail. "Sunt tatăl Anastasiei, un îngeraş în vârstă de 3 ani pe care încerc să o învăţ cât mai iscusit îmi e cu putinţă cam despre ce este vorba în viaţa...

Cine a fost Greta Garbo. "Era rece ca gheaţa şi arzătoare ca jăratecul în rolurile intepretate."

Cine a fost ANNE Boleyn. Biografia primei regine a Angliei care a murit prin decapitare

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Ce se întâmplă cu mâncarea atunci când este pusă caldă în frigider
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri