Cine este soțul Bellei Santiago. "Mă bucur că ne înţelegem şi că vom fi împreună până la bătrâneţe."


Cunoscută în urma debutului său de la “X Factor”, dar și a participării în cadrul show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, Bella Santiago este foarte fericită și pe plan personal.


In articol:

Bella Santiago trăiește de o poveste frumoasă de dragoste, alături de soțul ei, dar și de familia pe care o formează toți, împreună cu fiica sa. Aceasta se bucură de orice clipă petrecută în prezența celor doi. Află cine este soțul acesteia, din rândurile următoare.

 

Cine este Bella Santiago

Pe numele său întreg și real, Resciebelle Barrios Santiago, aceasta este cunoscută drept Bella Santiago. De proveniență este din Filipine și s-a născut pe data de 1 decembrie, prin urmare, în prezent are vârsta de 32 de ani.

În momentul de față, Bella trăiește în România, mai exact în București, încă din anul 2016, iar acum are o familie fericită alături de soțul și fetița sa.

Bella Santiago a devenit cunoscută odată cu participarea sa, în 2016, în cadrul show-ului “Românii au talent”, acolo unde a ajuns finalista sezonului cu numărul șase. În 2018, a urmat participarea ei la un alt show de talente, mai exact la “X Factor”.

Sezon pe care l-a și câștigat datorită talentului pe care îl are.

După câștigarea acestuia, a participat chiar și la Eurovision, în două rânduri. Bella s-a clasat pe locul patru în Selecția Națională 2018 și a concurat iar în Selecția Națională 2019, fiind clasată pe locul trei. Iar recent, s-a bucurat de succesul pe care l-a avut în cadrul emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities”, unde a ajuns chiar până în finala sezonului cu numărul șapte.

Bella Santiago de la bravo ai stil

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este doctor MIHAIL. Biografie: data nașterii, vârstă, carieră, social media, familie

Cine este soțul Bellei Santiago

Bella Santiago se bucură de o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Nicolae Ionuț Grigore. La scurt timp după ce Bella s-a stabilit în România, l-a cunoscut pe acesta, prin intermediul unui prieten comun (solist al trupei Jukebox) și s-au îndrăgostit unul de altul iremediabil. Nicolae Ionuț Grigore este de profesie kinetoterapeut și a recunoscut că s-a îndrăgostit de aceasta la prima vedere, fiind atât de fericit și împlinit odată ce a intalnt-o pe Bella, încât în 2018 s-a hotărât să-i devină soț.

"Sunt foarte fericită şi emoţionată. Mă bucur că ne înţelegem şi că vom fi împreună până la bătrâneţe. L-am întrebat dacă vrea să fie cu mine până vom avea părul alb şi el a zis da", spunea Bella la scurt timp după căsătorie.

Petrecerea a avut loc alături de prieteni și de toți concurenții de la “X Factor”, la un restaurant renumit din capitală, unde a fost voie bună și distracție pe măsură. Bella mărturisește că a fost totul absolut minunat și că era foarte fericită. Însă cineva tot lipsea, și anume fiica sa. Bella Santiago nu a putut să aibă lângă ea familia, dar nici pe fiica sa, care la acel moment era stabilită în Filipine.

Cadoul perfect de nuntă a venit din partea prietenilor din partea soțului (în acest moment și ai ei). Aceștia le-au dăruit celor doi, bilete pentru a pleca în următorul an în Filipine, astfel aducând fetița în România.

cine este sotul Bellei Santiago

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine a fost Greta Garbo. Biografie actriței supranumită „sfinxul suedez” care a cucerit filmul american în anii 1930

Bella Santiago are o fiic ă din fosta relație

În anul 2018, atunci când Bella și soțul său au oficializat cununia civilă, fiica sa Kescielle, în vârstă de aproape 11 ani (în prezent), se află încă în Filipine, neputând să fie prezentă la acest eveniment important din viața artistei. Fetița se afla alături de mama Bellei, deoarece tatăl acesteia le-a părăsit încă de la naștere și nu a luat legătură cu ele de atunci.

Prin urmare, Bella a reușit să își aducă fiica în România, încă din anul 2019, iar de atunci nici că s-a mai întors în Filipine. Aceasta se bucură și pentru relația pe care soțul ei o are cu cea mică. Bella mărturisește faptul că ei se mai vedeau și înainte ca aceasta să vină în România, prin intermediul convorbirilor video. Au devenit atât de buni prieteni, încât fiica Bellei îi spune lui Nicolae, “Tati”.

Este mulțumită de faptul că fiica sa s-a obișnuit repede în țara noastră și că a învățat limba la fel de repede. Nici nu se mai pune problema ca aceasta să părăsească țara vreodată și să se întoarcă în Filipine.

cine este fiica Bellei Santiago

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine a fost ANNE Boleyn. Biografia primei regine a Angliei care a murit prin decapitare

Bella Santiago și soțul ei se pregătesc pentru al doilea copil

Chiar dacă Bella Santiago are o familie și o viață perfectă și plină de iubire, aceasta pare să își mai dorească un copil. Celebra artistă a mărturisit că lucrează în acest sens. Atât ea, cât și soțul acesteia își doresc să-și mărească familia. Prin urmare, cei doi, își doresc să aibă un viitor fericit împreună, alături de Kescielle și un al doilea copil.

Bella Santiago X Factor

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este CARMEN BRUMĂ. Biografie: data nașterii, copilărie, vârstă, căsătorie, copil


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este doctor Mihail. "Sunt tatăl Anastasiei, un îngeraş în vârstă de 3 ani pe care încerc să o învăţ cât mai iscusit îmi e cu putinţă cam despre ce este vorba în viaţa...

Adio, Salman Khan! Iulia Vântur se întoarce acasă. Cine a convins-o!

Cine a fost Greta Garbo. "Era rece ca gheaţa şi arzătoare ca jăratecul în rolurile intepretate."

Cine a fost ANNE Boleyn. Biografia primei regine a Angliei care a murit prin decapitare

Cine este COSTI IONIȚĂ. „Am terminat Facultatea de Medicină și Stomatologie, am profesat un an, dar apoi s-au ivit tot felul de oportunităţi şi am renunţat”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri