Cine este Vica Blochina. "Noi am crescut într-un apartament cu trei camere!"

cine este vica blochina

Vica Blochina a reluat legatura cu tatal copilului sau

Vica Blochina este una dintre cele mai cunoscute vedete ale showbiz-ului românesc. Însă știați că aceasta s-a născut în Lituania?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Vica Blochina, dar și cum a ajuns aceasta să se bucure de notorietatea pe care o are în prezent, în showbiz-ul românesc. În plus, descoperiți și în ce relații se află cu tatăl fiului său, dar și prin ce momente a trecut, odată cu trecerea în neființă a tatălui său.

 

Cine este Vica Blochina

Vica Blochina s-a născut pe data de 8 august, în Klaipeda, Lituania. Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 46 de ani. Aceasta locuieşte în România de foarte mulți ani, încă din momentul în care s-a afirmat ca balerină în clubul Melody, din Bucureşți, odată cu trupa de balet din Lituania, din care făcea parte.

Cu toate că  Vica Blochina susține că a crescut într-o familie, în care a primit foarte multă iubire, aceasta nu poate spune același lucru și despre tatăl său.

În urma unor confesiuni dureroase despre familia sa, mai exact despre tatăl său care nu se mai află printre noi, Vica Blochina a mărturisit: ” Nu pot să spun că am crescut într-o familie săracă, știi?… Vin din Lituania, o țară mică cu 3 milioane 800 de locuitori. Am crescut într-o familie normală, cu multă iubire, dar și cu un tată foarte sever, care mă certa și mă bătea. Noi am crescut într-un apartament cu trei camere, am și un frate care e cu opt ani mai mic decât mine.
Eram războinică de mică”,
a mărturisit Vica Blochina.

vica blochina wikipedia
Vica Blochina a reluat legatura cu tatal copilului sau[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Ana Morodan. "Eu vreau să fac bani mulți. Să zicem că pot direct să merg de la această emisiune la aeroport, să plec la Paris"

 

Vica Blochina a trecut prin momente grele

Vica Blochina a povestit chiar și despre momentul în care tatăl său s-a stins din viață, mai exact despre clipa în care a fost anunțată de către mama sa și a trebuit să înfrunte

viața, așa cum nu a mai făcut până atunci. Chiar aceasta a mărturisit că abia din acel moment a început cu adevărat, viața sa.

M-a sunat mama plângând, mi-a zis că a murit tata, pentru mine a fost un șoc, de atunci a început viața mea. M-am maturizat foarte repede, m-am dus acasă, iar când am ajuns l-am văzut pe tata în capelă, după ani de zile în care nu l-am văzut acasă. A

fost foarte greu, practic eu am plecat mică de acasă, iar cu tata nu mă văzusem de ani de zile, am plecat din Lituania, i-am zis la revedere, iar când am revenit l-am găsit în capelă ”, a mai spus Vica Blochina.

vica blochina si victor piturca
Vica Blochina a reluat legatura cu tatal copilului sau[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Cine este chef Foa. „Mama e gospodina supremă. Nu ne ducea la restaurante, căci nu-și permitea, însă gătea în fiecare zi"

 

Vica Blochina a reluat legătură cu tatăl copilului s ău

Vica Blochina  a devenit cunoscută în showbiz-ul românesc, în momentul în care s-a făcut publică povestea de dragoste pe care aceasta o avea cu fostul mare jucător de fotbal și antrenor, la acea vreme, Victor Pițurcă.

Cei doi au în prezent și un băiat, pe nume Edan, care a venit pe lume în anul 2007. Deși relația dintre cei doi a durat mai bine de 15 ani, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, din momentul în care Victor Pițurcă a aflat vestea că va deveni tată, acesta fiind și la acea vreme, dar și în prezent căsătorit, de mai bine de 30 de ani, având alți doi copii. Aspect ce a determinat-o pe Vica Blochina să intenteze un proces de paternitate.

vica blochina biografie
Vica Blochina a reluat legatura cu tatal copilului sau[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Jamila. "Eu am crezut că o să fac rețete pentru mama, verișoara mea de la Craiova și soacra din Maroc sau prietenele mele din liceu sau facultate."

Cu toate acestea, se pare că în ultima vreme, cei doi și-au găsit drumul unul către celălalt, datorită copilului pe care îl au împreună. Din cauza faptului că a existat un întreg scandal între Vica Blochina și tatăl copilului său, Victor Pițurcă, multe persoane s-au întrebat în ce relații au rămas cei doi. Chiar Vica Blochina a fost cea care a anunțat faptul că ea și Victor Pițurcă nu au păstrat legătura, dar că în ultima vreme, acesta a început să se implice mai mult în viața fiului lor și să petreacă timpul cu acesta.

Noi n-am vorbit foarte mulți ani. Noi acum am început să vorbim. Noi ani de zile n-am vorbit deloc. Copilul a crescut și a plecat la tatăl lui. De abia acum am realizat că băiatul meu e mare.

M-am îndrăgostit. A fost singurul bărbat pe care eu l-am iubit, așa cred. Poate că era momentul ăla să fiu îndrăgostită, la 18 ani. Pur și simplu m-am îndrăgostit. Nu vedeam pe nimeni altcineva decât pe el. Nu știu cum… Cred că în momentul ăla sentimentele erau din ambele direcții, pentru că altfel relația nu ar fi ținut 16 ani și nu am fi făcut noi copil pe care el nu l-a dorit oricum. Faptul că știind că niciodată nu o să fiu soția lui sau că o să avem o relație, nu mă gândeam că o să țină atât de mult.”, a spus Vica Blochina.

Citește și: Laurențiu a părăsit România! Unde a plecat fostul concurent din Casa iubirii- kanald.ro

Citește și: Plaja din România cu prețuri mult mai mici decât Mamaia. Un șezlong costă 15 lei- stirilekanald.ro

Citeste si: Cine este Simona Gherghe. „Chinul copilăriei mele a durat vreo trei ani”

 

Vica Blochina nu acceptă bărbaţi săraci în preajma sa

Chiar Vica Blochina  a fost cea care a mărturisit că nu acceptă sub nicio formă ca în viața ei să existe bărbați săraci, ci bărbați care se descurcă în viață și au făcut ceva semnificativ cu viața lor, până în acel moment.

"Toată viaţa mi-au plăcut oamenii cu bani. Dintre toţi prietenii mei pe care îi am în jur, eu sunt cea mai săracă. Mie îmi plac oamenii care au făcut ceva în viaţă şi de la care am ce să învăţ de la ei. Eu nu pierd timpul cu oricine. Niciodată nu am umblat cu un bărbat sărac, dar nici nu am cerut nimic. Tu ca bărbat trebuie să-ţi asiguri viitorul şi viaţa. Tu eşti stâlpul!” a precizat Vica Blochina, pentru Kanal D.

vica blochina varsta
Vica Blochina a reluat legatura cu tatal copilului sau[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: 3 prăjituri dietetice cu puține calorii. Sunt ușor de preparatCitește și:

Aveţi pulsul mare? Ce dietă trebuie să urmaţi

Cine este chef Foa. „Mama e gospodina supremă. Nu ne ducea la restaurante, căci nu-și permitea, însă gătea în fiecare zi"

Imagini IMPRESIONANTE cu Andreea Esca și mama ei, din tinerețe. Femeia care i-a dat viață vedetei era o ADEVĂRATĂ divă

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Un nou val de praf saharian vine în România. Ce recomandă specialiștii

Rugăciune care se citește în a doua zi de Rusalii. Ajută la iertarea păcatelor

Virginia și Patrick, blocați în camera roșie? Robi va fierbe! „E supărat pe Virginia și pe mine!” Aflați ce reacții se vor stârni în platou, marți, 25 iunie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Plaja din România cu prețuri mult mai mici decât Mamaia. Un șezlong costă 15 lei


Cookies