Cine este Ana Morodan. "Eu vreau să fac bani mulți. Să zicem că pot direct să merg de la această emisiune la aeroport, să plec la Paris"

Cine este Ana Morodan.
Cine este Ana Morodan. "Eu vreau să fac bani mulți. Să zicem că pot direct să merg de la această emisiune la aeroport, să plec la Paris"

Renumita Contesă Digitală, Ana Morodan se bucură de notorietatea pe care o are pe Instagram. Află informații uimitoare pe care nu le știați despre aceasta.

Vedeta Ana Morodan (37 de ani) s-a născut pe data de 19 ianuarie, în București, capitala României. Pe lângă faptul că este cunoscută ca fiind vedetă de pe Instagram, aceasta are parte și de diverse colaborări cu peste 390 de mărci din industriile modei, a designului, călătoriilor și industriei frumuseții în general.

Pe lângă contul de Instagram pe care îl ține mereu într-o dezvoltare continuă prin intermediul postărilor zilnice, aceasta mai deține și un blog care pune accent pe modă, frumusețe și stil de viață.

Datorită modului său de a se exprima, Ana Morodan este și un vorbitor public, fiind apreciată de foarte multe persoane.

Consultant de imagine și stilist, vedeta a fost desemnată în anul 2015, câștigătoare a celui mai bun stil personal în cadrul ELLE Style Awards. Cu această ocazie și datorită stilului vestimentar și de viață al acesteia, Ana Morodan a lansat și câteva colecții personale de pantofi, genți și bijuterii.

Cine este Ana Morodan

Ana Morodan- Contesa Digitală

Ana Morodan nu a avut un drum atât de ușor de a ajunge la notorietatea pe care o are în ziua de astăzi. Pentru început, aceasta și-a fondat o companie și a reușit performanța de a-și crea un brand destul de puternic în mediul online.

Asta pentru a deveni atât un blogger, cât și un influencer cunoscut atât în mediul online, cât și în afara lui.

Datorită acestui lucru este cunoscută ca fiind „Contesa Digitală”, având pe platforma de socializare Instagram, un număr de peste 450 de mii de urmăritori. Aceasta postează zilnic pe contul ei pentru a ține la curent urmăritorii cu activitățile derulate. Se bucură de diferite colaborări care îi oferă o creștere a notorietății cu fiecare colaborare realizată în parte.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: CITEȘTE: Cine este NICULINA STOICAN. Biografie: nume real, data naşterii, căsătorie, copil, carieră, vârstă, drama ei

Ce meserie are Ana Morodan 

În timp ce în prezent, Ana Morodan cochetează cu toate aceste zone ale rețelelor de socializare și modei, în trecut, aceasta a fost și avocat.

Fiind o cunoscută femeie de afaceri, vedeta a lucrat ca avocat de divorț mai mult timp, însă a realizat că nu este ceea ce își dorește și a renunțat la această meserie, nefiind una chiar potrivită pentru ea.

Câţi bani câştigă Ana Morodan

„În medie, în jur de 17.000 de euro pe lună, din endorsing de mărci în online, completez această sumă cu veniturile din extensiile de marcă personală.

Voi face în continuare influencing, dar voi face așa cum consider eu că trebuie făcut: quality content, în spiritul meu de marcă și pe bugete care să mă lase să creez un anume tip de content, deci și rezultate consistente pentru clienții mei.

Dacă mă raportez la ultimele luni, câștigurile din influencing au scăzut la 40% din veniturile mele pentru că au crescut mult extensiile de marcă: brandul de fashion, apariții TV, evenimentele, conferințele unde am fost speaker, consultanță.

Dacă îmi ies planurile așa cum vreau eu, zona de influencing în următorii doi ani va reprezenta doar maximum 15% din veniturile mele. Endorsingul va continua să existe în viața mea”, a declarat Ana Morodan intr-un interviu.

"O să refuz să răspund, pentru că nu contest ce fac ceilalți invitați sau celelalte femei, mi se pare contrar creșterii mele să vorbesc despre sume fixe, câți bani am sau cât costă bijuteriile mele la televizor. Nu vreau să frustrez pe nimeni. În plus, acum sunt antreprenor, am multe businessuri online. Fac niște bani mulțumitori pentru mine care îmi doresc să fac bani, nu niște bani. Bani care îmi sunt ok pentru mine. Eu vreau să fac bani mulți. Să zicem că pot direct să merg de la această emisiune la aeroport, să plec la Paris la Ritz și să stau acolo două zile și să nu ies din cameră.", a declarat Ana Morodan în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai".  

Citește și: Andreea Mantea aruncă bomba în „Casa iubirii”! „Din nou aflăm lucruri în online despre concurenții noștri”. Aflați despre cine este vorba în episodul de duminică, 23 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Zodia care își găsește sufletul pereche la mare: Horoscop pentru mini-vacanța de Rusalii- stirilekanald.ro

Bărbatul din umbra Anei Morodan

Claude Meuvert, căci despre acesta este vorba, este prieten cu Ana Morodan de aproximativ 10 ani, iar de 5 ani, lucrează împreună. Aceștia au foarte multe lucruri în comun, de la afinități, până la caracteristici comune de caracter, astfel, relația dintre cei doi funcționând excelent.

Între ei există chiar și anumite glume pe care doar ei le fac și pe seama cărora doar ei se amuză, anumite „insight jokes”. Pe platforma de socializare Instagram, aceștia își lasă astfel de comentarii.

Cei doi s-au cunoscut în cadrul unui eveniment la care au participat, atunci când Ana Morodan l-a întâmpinat pe Claude într-un mod foarte direct: „Bună, eu sunt Ana Morodan și trebuie să fim prieteni”, aceasta fiind replica vedetei. Cu asta l-a și convins pe Claude să părăsească evenimentul in respectiva seară și să stea timp de ore întregi cu aceasta la povești, ca și cum s-ar fi cunoscut de o viață.

Cei doi au o conexiune foarte strânsă, tânărul descriind-o pe Contesa Digitală ca fiind o persoană care își ține scutul ridicat, însă de fapt aceasta are o fire sensibilă și generoasă, de care te vei bucura odată ce vei intra în contact cu ea și îi vei cunoaște toate calitățile.

Ana Morodan este genul de persoană care poate să citească imediat oamenii din jurul ei, de aceea vedeta va știi dinainte ca prietenul ei de o viață, Claude Meuvert, să încerce să-i comunice un anumit lucru. Simte din prima ceea ce are acesta, poate și datorită faptului că sunt aceeași zodie amândoi, Capricorn.

 


Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

Cine este Niculina Stoican. "M-a bătut cu furtunul de la mașina de spălat! O bătaie pe care nu am uitat-o nici până acum”

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Cum se înțelege, de fapt, Carmina Vârciu cu Anda Călin: ”Pentru mine este doar partenera tatălui meu”

Cine este ANCA DUMITRA. „În cei cinci ani de facultate nu m-am remarcat cu comedia. Nu știam că am și latura asta comică”

Ștefania, gest șocant la scurtă vreme după plecarea lui Cosmin! Concurenta îl va chema pe Antoni în camera roșie! Aflați cum va reacționa Rebecca, sâmbătă, 22 iunie, în Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht


Cookies