Cine este Niculina Stoican. "M-a bătut cu furtunul de la mașina de spălat! O bătaie pe care nu am uitat-o nici până acum”

cine este niculina stoican
Cine este Niculina Stoican. "M-a bătut cu furtunul de la mașina de spălat! O bătaie pe care nu am uitat-o nici până acum”

Descoperă biografia fostei prezentatoare a emisiunii, Te vreau lângă mine, difuzată, în trecut, de postul Kanal D.

Niculina Stoican (50 ani) s-a născut pe 9 decembrie 1970, în comuna Balta- judeţul Mehedinţi. Interpreta de muzică populară a moştenit talentul mamei sale, Angelica Stoican. Darul pentru cântecul popular mehedinţean l-a descoperit încă de când era mică.

Cine este Niculina Stoican şi cum a arătat copilăria ei

Citeste si: PORTRET: Cine a fost PETRICĂ MÎȚU STOIAN. Ce vârstă şi ce avere avea artistul de muzică populară

Despre niculina stoican
Niculina Stoican - în copilărie[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: CITEȘTE: Cine este MARIA CIOBANU. Data nașterii, nume real, căsătorii, copii, vârstă

Angelica Stoican era o artistă consacrată în momentul în care Niculina şi sora ei se bucurau de copilărie. Programul încărcat cu multe evenimente unde trebuia să cânte, au îndemnat-o pe mama fetelor să angajeze o bonă.

„Mama mea era în perioada respectivă o femeie extrem de ocupată.

Avea concerte prin toată țara, era obosită. Își pierduse răbdarea, iar noi, eu și sora mea, pe care pot spune că am crescut-o, eram lăsate în grija unei bone. Într-o zi, eu am încălcat una dintre reguli și am plecat din fața blocului, așa că nu am auzit când mama m-a chemat în casă.

Rezultatul: m-a bătut cu furtunul de la mașina de spălat. O bătaie pe care, chiar dacă am încasat-o pe bună dreptate, nu am uitat-o nici până acum”, a

mărturisit, în trecut, Niculina Stoican la o emisiune tv.

Niculina Stoican a fost părăsită de tatăl ei

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este ANGELA RUSU. Biografie: data nașterii, vârstă, căsătorii, copii

niculina stoican wikipedia
Niculina Stoican[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: CITEȘTE: Cine a fost Maria Lătărețu. Biografie: data nașterii, nume real, căsătorii, copii, vârstă, moarte

Niculina Stoican este una dintre cele mai apreciate şi iubite artiste ale muzicii populare. Deşi îi este greu să vorbească despre tatăl ei, interpreta s-a destăinuit în câteva interviuri oferite, în trecut, despre dramele vieţii ei. Aceasta nu a simţit niciodată iubirea tatălui ei, pentru că el a plecat cu o altă femeie, înainte ca Niculina Stoican să se nască.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Deşi mulţi o percep, probabil, ca pe o olteancă aprigă, Niculina Stoican are o latură sensibilă, mai ales când vede copii şi animele ce se află în suferinţă. Totuşi, artista a cunoscut abandonul şi a trebuit să depăşească momentul repingerii, incusiv când a bătut la uşa tatălui ei pentru a-l invita la nunta ei. Acesta a refuzat să o vadă, impulsionat fiind de o altă femeie.

„Eu nu am vorbit niciodată cu el pentru că nu mi s-a dat voie. Este foarte dureros să mergi să îi duci scrisoare cu invitaţie la nuntă tatălui tău şi el să nu vrea nici măcar să te vadă. Când am fost să-i duc invitaţia la nunta mea, eram un copil de 20 de ani.”

Deşi momentul a fost unul dureros pentru Niculina Stoican, aceasta a înţeles situaţia în care s-a aflat mama ei.

În perioada respectivă, prejudecățile oamenilor erau cu totul altele şi interpreta a explicat cu amănunte, cum s-a produs evenimentul nefericit.

„Nici nu ştiu dacă neînţelegerea dintre ei doi a făcut parte din copilăria mea. Putem să fim foarte săraci atunci când nu reuşim să iubim cu pasiune. Mama a fost capabilă să trăiască un moment din viaţa ei în care concepţiile erau altfel decât sunt acum în societatea noastră. Tatăl meu natural nici nu a apărut în viaţa mea. Mama a rămas însărcinată cu mine, ei s-au despărţit şi eu am trăit cu restul familiei. Am ajuns la concluzia că dacă lucrurile nu se petreceau aşa, mama nu mai ajungea Angelica Stoican. Între el şi mama mea a fost o iubire profundă dar s-a sfârşit urât din cauză că el nu a avut puterea să recunoască că iubeşte o femeie mai tânără decât el. Mama l-a iubit profund” a povestit Niculina Stoican la Cancan Tv.

În aceeaşi emisiune, Niculina Stoican a precizat că tatăl ei nu a fost lăsat să păstreze legătura cu ea. Artista a povestit cum s-a întâlnit pentru prima dată în viaţa ei, cu cel care îi era tată biologic. Se aflau la o nuntă şi l-a zărit printre nuntaşi. Nu au avut curajul de a sta de vorbă, nici măcar pentru câteva momente. În descrierile folosite de interpretă, soţia tatălui ei era destul aprigă la mânie şi a spart chiar şi televizorul, atunci când văzut-o pe Angelica Stoican, în cadrul unei emisiuni.

„Îmi amintesc că eram la o nuntă şi l-am zărit. A fost singura dată când l-am văzut dar mi-a fost ruşine să mă uit la el. Atunci când l-am întâlnit prima dată în viaţa mea, eram împreună cu soţul meu. Aveam atâta chestiuni în capul meu încât nu am dat importanţa necesară şi am regretat după aceea. El era acolo cu soţia lui şi am avut un pic de teamă să-l abordez. El nu m-a abordat pentru că nu a avut curaj. Nu ştiu dacă s-a uitat la mine. Îmi era teamă de soţia lui şi de consecinţele pe care le-ar fi suportat, dacă ar fi vorbit cu mine. Şi soţia lui a murit, dar a fost o femeie foarte rea care l-a ţinut îngrădit cu sentimente pe care el nu le-a avut. La un moment dat, când tata a văzut-o pe mama la televizor, soţia lui i-a spart televizorul”, a povestit Niculina Stoican.

Ce studii are Niculina Stoican

Citeste si: CITEȘTE: Cine a fost Ileana Sărăroiu. Biografie: data nașterii, nume real, căsătorii, vârstă, moarte

Niculina Stoican[Sursa foto: Facebook]

Niculina Stoican a terminat şcoala generală la Drobeta Turnu Severin. Liceul şi Facultatea de Etnomuzicologie şi Folclor în Bucureşti, la clasa profesoarei Marioara Murărescu. Încă de când era mică, Niculina participa la diferite spectacole şi deja era cunoscută publicului din zona Mehedintiului.

În anul 1996, artista s-a angajat la Ansamblul Artistic Profesionist “Doina Gorjului” din Targu-Jiu. Acela a fost momentul în care interpreta a început să aibă o activitate artistică plină de evenimente, atât în ţara cât şi în străinătate.

Citește și: Cât costă o noapte de cazare la mare de la 1 iunie! Prețurile în Mamaia ajung la 750 de lei pe noapte- kanald.ro

Citește și: Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news- stirilekanald.ro

Niculina Stoican a făcut parte din juriul emisiunii Vreau să fiu mare vedetă, de la Antena 1. De asemenea, ea a prezentat emisiunea Te vreau lângă mine de la Kanal D. În prezent, este jurat al talent-show-ului de folclor, Vedeta Populară, de la TVR1.

Niculina Stoican s-a căsătorit la vârsta de 20 de ani

ce inaltime are niculina stoican
Niculina Stoican si soțul ei, Vasile[Sursa foto: Facebook]

Puţine persoane ştiu că Niculina Stoican a locuit timp de trei ani în Grecia şi a lucrat ca dădacă. Dorul de casă a făcut-o să se întoarcă în România. Într-un moment greu al vieţii ei, aceasta a primit în dar, de la Angelica Stoican, un talisman. Mereu îl poartă şi consideră că îi poartă noroc.

La vârsta de 20 de ani, s-a căsătorit cu Vasile Stănescu. Trei ani mai târziu au devenit părinţii lui Vlad. Despre noaptea nunţii ei, artista a oferit detalii chiar într-o emisiune: “Soţul meu a păstrat cearşaful meu de virgină. A spus că o să avem o fetiţă şi vrea să i-l arate şi să-i spună că mama ei a fost fată cuminte”, a povestit Niculina Stoican.

Fiul celebrei cântărețe de muzică populară a studiat la liceul „Dean Close School”, din oraşul englez Cheltenham, apoi a finalizat studiile pentru managementul afacerilor la Webster University din Viena.

Vasile Stănescu, soţul Niculei Stoican a avut probleme cu legea

Stiri niculina stoican
Niculina Stoican cu soțul și băiatul lor, Vlad[Sursa foto: Facebook]

În anul 2014, Vasile Stănescu a fost arestat pentru obținere ilegală de rambursări de TVA, în valoare de 13,6 milioane de lei. Vestea a picat ca un trăznet pentru întreaga familie şi singurul sprijin moral pentru artistă, în acele vremuri, a fost chiar fiul ei. Viaţa a trebuit să îşi continue cursul şi toată experienţa traită, Niculina a privit-o ca pe o lecţie de viaţă.

„Încerc să fac faţă. Indiferent ce necazuri am avut, a trebuit să-mi onorez toate evenimentele, să fiu în faţa oamenilor. Sunt o luptătoare, am primit încă o lecţie de la viaţă şi am văzut că am o familie mare, numeroasă, ca din ziua în care soţul nu a mai fost lângă mine, mulţi au fost în prejma mea. Vlad îi ţine locul lui taică-su. El a venit în weekend să fie alături de mine pentru că sunt lucruri de pus la punct. Nu a mers să-l viziteze pentru că nu are dreptul decât la o singură vizită şi aceea s-a întâmplat. Dar vorbim la telefon, are dreptul acesta” a povestit în trecut, Niculina Stoican pentru Wowbiz, emisiunea difuzată de Kanal D.

Puţine persoane au ştiut că în acea perioadă, îndrăgita cântăreaţă a cântecului popular mehedinţean, a avut numeroase atacuri de panică şi chiar o perioadă de depresie. A ascuns toată nefericirea ei şi nu a vrut să vorbească despre ceea ce trăia, în acele momente de cumpănă.

În anul 2016, după doi ani de detenţie, Vasile Stănescu a fost eliberat din penitenciarul Drobeta-Turnu Severin. Într-un interviu, cântăreaţa a precizat că: „Soțul meu a stat acolo aproape 3 ani și, când s-a întors, viața noastră a luat-o de la capăt. Cred că am făcut față cu demnitate la toată situația asta. Viața noastră a fost întreruptă de nedreptăți. Eu și soțul meu am învățat să retrăim această viață care ne-a fost întreruptă. Eu am trecut prin momente foarte grele, am făcut depresie, atacuri de panică. Am avut multe griji, dar am încercat să nu-i împovărez pe ceilalți cu ele.”



Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

Cine este MIHAI PETRE. "Se antrena în pantofi cu două numere mai mari, pentru a-i avea cât mai multă vreme... Si nici nu erau pantofi speciali de dans"

Unica IMAGINE care a scăpat pe net cu Carmen Iohannis în costum de baie! Toți au rămas uluiți

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

Ce răspuns a primit Florin Piersic de la Carmen Harra când a întrebat-o: "Carmen, eu cât trăiesc?"

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi a dat cărțile pe față și a recunoscut că este gelos pe Patrick! Concurentul a chemat-o pe Virginia în camera roșie și a întâmpinat-o cu un buchet de bujori! Iată ce mărturisiri neașteptate și-au făcut cei doi

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies