Cine este Adrian Nartea. „Sunt multe momente în care vrei pur și simplu să alergi dezbrăcat”


Adrian Nartea este un actor cunoscut de la noi din țară. Cum a ajuns de la rolurile din reclame să aibă parte de un rol principal într-unul dintre cele mai cunoscute seriale românești la momentul actual?


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Adrian Nartea, dar și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa.

În plus, descoperiți și care a fost debutul său în lumea actoriei și prin ce greutăți a trecut de-a lungul vieții sale.

Cine este Adrian Nartea

Citește și: Adrian Nartea și soția sa vor deveni părinți pentru a doua oară: „Ne-a surprins pe amândoi”

Cine este Adrian Nartea

Adrian Nartea este un actor celebru de la noi din țară în vârstă de 41 de ani, care s-a născut în Brașov, unde a urmat cursurile Facultății de Educație Fizică și Sport.

Adrian era pasionat încă din liceu de zona sportivă, practicând două sporturi, volei și snowboard, iar decizia de a studia cursurile Facultății de Educație Fizică și Sport a fost luată din pasiune.

Condiția sa fizică și corpul de invidiat, l-au făcut pe Adrian să aspire și către o carieră de model. Astfel, încă de pe vremea când era stabilit la Brașov, actorul a participat la anumite prezentări de modă.

Ajuns în București, acesta a ajuns să colaboreze cu nume importante din industria modei, precum Catinca Roman, Dana Săvuică și Cătălin Botezatu

Cum a ajuns Adrian Nartea să joace într-unul dintre cele mai bune seriale românești

Citește și: Adi Nartea, protagonistul serialului "Vlad", tătic pentru a doua oară!

Cine este Adrian Nartea

Adrian Nartea nu și-a continuat cariera în modeling, dar aceasta l-a făcut să aibă vizibilitate în lumea actoriei. Actorul a început ca prezentator la diferite emisiuni, iar ulterior a jucat în roluri mici din diverse reclame.

În prezent, Adrian Nartea este unul dintre cei mai îndrăgiși actori de la noi din țară, bucurându-se de un succes considerabil după ce a apărut în rolul principal într-una dintre cele mai urmărite producții românești.

În cadrul unui podcast, actorul a povestit despre ce presupune celebritatea pentru el și care sunt consecințele acesteia.

 „ Nu m-am săturat. Mă gâdilă la orgoliu, sunt un leu și îmi place partea asta cu celebritatea. Sunt multe momente în care vrei pur și simplu să alergi dezbrăcat. Să mă duc pe Tâmpa, să mă bucur, să cobor și să nu se ia nimeni de mine sau să se uite la mine sau să mă pozeze pe ascuns .”, a povestit actorul

Povestea de viață cutremurătoare a lui Adrian Nartea

Citește și: Cine este Mădălina Craiu. „Încă achiziționez terapie”

Cine este Adrian Nartea

Deși în fața ecranelor Adrian pare o persoană veselă și lipsită de griji, nu mulți știu despre greutățile care l-au pus pe actor la încercare. Acesta a aflat la vârsta de 35 de ani că are o tumoră în spatele ochiului stâng, care intrase în cutia craniană.

Astfel, tânărul a fost nevoit să suporte această veste care a venit ca un glonț pentru el și a trecut printr-o serie lungă de operații pentru a elimina tumora.

„Am început să sun și să merg la neurologi, neurochirurgi, am consultat vreo patru. A început un periplu ca să-mi dau seama ce era de făcut. Tumoarea era mare, lungime 4 cm, lățime 3 cm, grosime vreo 1 și ceva 2 cm, mare, foarte mare. Se numește schwannom Nerv 5. Este o tumoare care crește pe teaca nervilor, ca o aluniță, dar pe interior. Sunt mulți oameni care au genul ăsta de tumori care cresc și se opresc. Unele nu se opresc din creștere. Asta s-a întâmplat la mine. A fost o creștere lentă”, a declarat Adrian Nartea în cadrul unui podcast.

Experiențele grele prin care a trecut l-au făcut pe Adrian să fie și mai puternic, iar acum se declară un om puternic care s-a luptat pentru viața lui și în cele din urmă a câștigat.

 „ Eu am trecut printr-o experiență nasoală cu operațiile. Orice om cu care stau de vorbă și aș putea să-i povestesc multe, pot să-i spun niște lucruri pe care sunt sigur că nu le-a trăit și le-ar putea lua exemplu, dar nu o să zic dacă nu mi se cere treaba asta .”, a declarat Adrian în cadrul unui podcast.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Radu Vlăduț. “Să particip a fost pentru mine un vis devenit realitate. Mi-am dorit foarte mult această experiență!"

Delia, noi declarații controversate. Artista nu crede în împărțirea genurilor masculin și feminin

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este Andrei Ciobanu. „E cel mai frumos sentiment când văd pe cineva să râdă la ceva ce am spus eu!”

Cine este Bromania. „Eu am vrut să fac filme de când aveam 10-11 ani și îl vedeam pe Van Damme la televizor”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Ce poți face dacă varza murată a făcut floare. Gospodinele folosesc acest truc util
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri