Cine este Andrei Ciobanu. „E cel mai frumos sentiment când văd pe cineva să râdă la ceva ce am spus eu!”

cine este andrei ciobanu

Andrei Ciobanu este unul dintre cei mai apreciați stand-uperi de la noi din țară

Andrei Ciobanu este unul dintre cei mai apreciați stand-uperi de la noi din țară. Însă știați că acesta a scris un best-seller?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Andrei Ciobanu, ce vârstă are acesta, dar și ce studii deține. În plus, descoperiți și care este aspectul care îl face fericit pe acesta, dar și care este best-seller-ul scris de Andrei Ciobanu, pe care majoritatea persoanelor îl cunosc.

 

Ce vârstă are Andrei Ciobanu

Andrei Ciobanu s-a născut pe data de 1 iulie, în Suceava.

Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 33 de ani.

Eu niciodată nu am avut mulți prieteni. Am într-adevăr oameni în Suceava, pe care-i cunosc, am foarte multe cunoștințe, dar prietenii pe care i-am avut în Suceava, aveam un grup de prieteni cu care sunt și astăzi în relații foarte bune.(...)

Ideea este că nu mai suntem la fel de apropiați, că nu mai avem cum.

Ei s-au căsătorit, au copii, eu am viața mea la București, e complicat și într-adevăr am resimțit o răceală după ce eu am plecat la București, dar asta este pur și simplu o chestie normală, pentru că în momentul în care tu te îndepărtezi, nu e vorba de îndepărtarea fizică, e vorba de faptul că lumile voastre devin diferite. Tu nu mai ai chestii comune, cum aveai pe vremuri.”, a declarat Andrei Ciobanu, legat de prieteniile pe care le are în Suceava.

andrei ciobanu studii
Andrei Ciobanu este unul dintre cei mai apreciați stand-uperi de la noi din țară[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Roxana Alexandru, iubita lui Virgil Ianțu. „Roxana mă face zilnic să mă simt cel mai norocos om din lume."

 

Ce studii are Andrei Ciobanu

Atunci când vine vorba despre studii, se pare că   Andrei Ciobanu a absolvit Facultatea de Relații Internaționale și Studii Europene, din Cluj.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

andrei ciobanu varsta
Andrei Ciobanu este unul dintre cei mai apreciați stand-uperi de la noi din țară[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Mario Fresh. „Am trăit mai mult cu muzica decât cu orice altceva”

 

Cine este Andrei Ciobanu

Andrei Ciobanu este unul dintre cei mai apreciați stand-uperi de la noi din țară.

În plus, deși puține persoane știu, acesta este și un desăvârșit actor și scriitor de film.

Încă din anul 2016, Andrei Ciobanu a debutat în lumea filmului, primind un rol în filmul denumit „High Strung”. Astfel, odată cu trecerea timpului, acesta a primit roluri și în nenumărate alte filme, printre care se numără și „Lara- Aribelle și mâna destinului”, în anul 2018, dar și „Oh, Ramona!”, în anul 2019.

În primul și-n primul rând, eu chiar iubesc ce fac și asta e prima condiție și cea mai importantă. Este esențială. Eu nu fac forțat, îmi place. Pe mine mă face mai fericit, dacă eu scriu acum ceva pe Facebook care se duce viral, eu sunt mai fericit decât dacă îmi dai niște bani.

Dacă fac un clip pe Youtube, Tik Tok, Facebook, oriunde l-aș pune și 500 de mii de vizualizări, chestia aia pe mine mă face mai fericit.

(...) Ca oricărui om, îmi doresc să câștig bani din ceea ce fac, dar fericirea mea nu de acolo vine și nu d-aia m-am apucat. Eu m-am apucat pentru că eu nu puteam să nu fac oamenii să râdă, eu iubesc când fac oamenii să râdă. Pentru mine e cel mai frumos sentiment când văd pe cineva să râdă la ceva ce am spus eu. A, că dup-aia am reușit să monetizez asta, a fost o consecință, nu a fost scopul.”, a mărturisit Andrei Ciobanu.

andrei ciobanu stand up
Andrei Ciobanu este unul dintre cei mai apreciați stand-uperi de la noi din țară[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican au plecat din România. Unde s-au dus cei doi artiști: "Fiecare colț ascunde un sărut"- kanald.ro

Citește și: EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România- stirilekanald.ro

Citește și: Cine este Andra Marinescu: „E ok. Sunt singură, eu cu mine”

 

Care este best-seller-ul scris de Andrei Ciobanu

Pe lângă pasiunea sa pentru actorie și stand-up, Andrei Ciobanu a fost și realizator de emisiune radio, timp de 8 ani de zile, iar în urmă cu câțiva ani, acesta scria pe pagina sa de Facebook, diverse povești cu privire la fata de care a fost îndrăgostit în copilărie, pe nume Ramona, care s-au unit într-o carte care a devenit foarte apreciat, iar ulterior, un best-seller. Bineînțeles că apoi, Andrei Ciobanu a realizat și varianta masculină a aceleiași cărți.

Singurul mod în care poţi afla dacă ai reuşit să uiţi cu adevărat o persoană pe care cândva o iubeai cu toată puterea ta este să te întâlneşti cu ea, s-o priveşti în ochi şi să nu-ţi doreşti s-o iei în braţe. Abia dacă reuşeşti lucrul ăsta, poţi să spui că eşti pregătit să treci mai departe. Mulţi dintre noi, dacă nu toţi, am avut o poveste de iubire care ne-a dat lumea peste cap şi ne-a făcut sufletul să zburde de fericire ori să urle de durere.

Încercând s-o uite pe Anemona, Andrei are tot felul de aventuri, unele amuzante, altele neobişnuite. Dar în realitate, el nu caută pe altcineva. Căutarea lui este o căutare de sine. Şi de fiecare dată se găseşte în altă persoană, în mod diferit. O carte care o să te facă să zâmbeşti, să râzi în hohote, să te gândeşti la propria relaţie sau, pur şi simplu, să te miri ce mare-i grădina Domnului.”, este prezentarea volumului cu numărul doi.

andrei ciobanu best seller
Andrei Ciobanu este unul dintre cei mai apreciați stand-uperi de la noi din țară[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Theo Rose. ”Totul vine din copilărie. Toate lucrurile de care m-am temut atunci când eram copil și pe care am încercat să le ascund sub preș de-a lungul timpului"



Citește și:

Hipotensiune ortostatică – cauze și mecanisme subiacente

Cine este Mario Fresh. „Am trăit mai mult cu muzica decât cu orice altceva”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

"Vă rog, ajutați-ne. Ajutor!". Iulia Vântur, mesaj disperat. Ce s-a întâmplat și cum dorește să soluționeze problema

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Sebastian a izbucnit în lacrimi! „Mă simt rău! Vreau să ies!” Cum a reacționat tânărul după disputa aprigă cu Robi, în Casa iubirii! Iată ce i-a spus Roberta

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies