Cine este Lidia Fecioru. „Nu aș putea spune că am un caracter tare”


Lidia Fecioru, în vârstă de 59 de ani, este originară din Republica Moldova și este unul dintre cei mai cunoscuți bioenergoterapeuți.


In articol:

De-a lungul timpului a practicat mai multe meserii. Ea a fost coafeză, bibliotecară, director de casă de cultură, medic legist, secretară de editură, iar în final, bioenergoterapeut.

La vârsta de 18 ani a decis să se căsătorească, dar povestea ei de dragoste nu a durat mult timp.

Citește și: „Viața trebuie trăită în clipe.” Lidia Fecioru, șase metode cu care poți cuceri orice persoană și care nu vor da greș

Cine este Lidia Fecioru

Cine este Lidia Fecioru

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cristalele atrag energiile pozitive. ”Cifra cinci se spune că nu ar avea o valoare energetică foarte bună”

Cine este Lidia Fecioru

Lidia Fecioru a fost elevă în cadrul Școlii de Cultură și de Arte, ulterior, absolvind Facultatea de Regie- Teatru- Film.

În cadrul emisiunii „În oglindă”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, moderată de Mihai Ghiță, a vorbit despre momentele mai puțin plăcute din viața ei.

Lidia Fecioru  a trecut prin multe greutăți de-a lungul timpului, ea consideră că nu are un caracter puternic, dar are foarte multe voință, deoarece întotdeauna în spatele unui caracter puternic pe care oamenii îl văd există foarte multă suferință.

„Nu aș putea să spun că am un caracter tare, doar că am foarte multă voință. Pentru că întotdeauna, în spatele unui caracter puternic pe care îl văd oamenii și tu îl afișezi există multă suferință, concesii, trăiri, trădări, deoarece toate aceste lucruri te călesc și ajungi să fii puternic trecând ca oțelul prin toate focurile. Din vulnerabilități se creează un caracter foarte puternic”, a spus Lidia Fecioru.

Ea este născută la Moscova, dar părinții ei s-au întors la Chișinău, când ea avea doar șase luni și din acest motiv nu se consideră rusoaică. Tatăl său are rădăcini poloneze, iar mama ei este româncă din România.

„Eu sunt născută la Moscova, dar după aceea părinții mei s-au întors la Chișinău, la vârsta de 6 luni. Nu aș putea să spun că sunt rusoaică. Tata are rădăcinile poloneze, iar mama este româncă din România, rădăcinile mele sunt undeva pe la Bistrița Năsăud. Străbunicul a venit cu toți copiii, cu toți frații, în Basarabia, iar atunci am rămas așa, suntem moldoveni”, a mai adăugat ea.

Lidia Fecioru este moldoveancă, dar are cetățenie română. Ea consideră că România este țara ei, deoarece are vârsta de 59 de ani, iar la 33 de ani a ajuns în țară, din acest motiv nu știe ce să aleagă.

„Eu sunt moldoveancă, am cetățenie română, dar eu sunt moldoveancă. Acasă este aici, eu am frumoasa vârstă, de anul acesta, de 60 de ani. La 33 de ani am venit în România, acum nu știu să aleg, deoarece jumătate de viață este trăită acolo, jumătate de viață aici. Acasă este acolo unde îți este familia, eu în Basarabia nu mai am nicio soră, suntem toate aici, cea care rămăsese acolo a decedat, în urmă cu doi ani. Aici ne-am crescut copiii, practic aici ne este casa”, a adăugat Lidia Fecioru.

Lidia Fecioară se străduiește să se ducă de două trei ori pe an acasă, deoarece i se face dor să stea în curte. Ea a vorbit despre tatăl ei și consideră că pe el îl moștenește, deoarece și el avea tot felul de premoniții.

Citește și: „Mami i-a cerut bani lui Codruț" Ce a declarat fetița Alexandrei Cărare, despre relația ei cu Codruț

Cine este Lidia Fecioru

Cine este Lidia Fecioru

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: 5 metode prin care poți atrage bărbatul care nu te mai vrea!

Lidia Fecioru, despre familia ei

„Eu mă străduiesc să mă duc de două trei ori pe an acasă că mi se face dor, mi se face dor să stau în curte. Părinții mei au fost niște superbi am avut un tată minunat. Tata a decedat la 60 de ani, un bărbat de 1,98 înălțime și era leu ca mine, avea tot felul de premoniții, eu ziceam că eu îl moștenesc pe tata în toate capacitățile mele. M-am trezit studiind că mama a fost mult mai puternică decât tata și într-o ședința de hipnoză, nu pe mine, că eu sunt mai greu de hipnotizat, o prietenă, într-un fel a făcut legătura cu spiritul mamei și îi spunea că sunt supărată pentru că nu m-a iubit, deoarece eu așa aveam impresia. Îmi dau seama că părinții noștri nu au știut să ne îmbrățișeze, să ne spună că ne iubesc, cred și eu, patru fete în casa, numai asta îți lipsea să și muncești și să le spui că le iubești. Poate că mama înțelegea că așa trebuie să creștem, și noi la rândul nostru am înțeles că așa e normal”, a mai adăugat Lidia Fecioru.

Ea a fost supărată o perioadă destul de lungă, deoarece credea că mama ei nu o iubește, deoarece nu i-a spus acest lucru de foarte multe ori. Într-o zi, mama ei a sunat-o și i-a spus că are nevoie de iubirea copiilor săi pe care nu o are.

„Având copiii noștri ne-am dat seama că nu e normal, dar lucrul acesta, într-un fel, ne-a întărit și eu tot timpul eram supărată pe mama că am zis că nu mă iubește, iar prin acea legătură prin hipnoză îi spunea că sunt supărată pe ea că nu m-a iubit, iar ea îi spunea că m-a iubit în felul ei și că trebuie să înțeleg. Mama a decedat la 86 de ani și eu am avut grijă de ea până a murit. Ea nu mi-a spus de foarte multe ori că mă iubește, dar am găsit un caiet în care ea își scria toată durerea ei sufletească și m-a durut foarte tare și mă va durea cred că toată viața, când m-a sunat și eu ocupată fiind, făceam naveta la Sibiu, la Mediaș, m-a sunat și i-am spus să zică repede, deoarece nu am timp, am întrebat-o dacă are nevoie de ceva, iar ea mi-a spus că are nevoie de iubirea copiilor și nu o are. Acest lucru, acolo undeva în subconștient foarte dureros. Îmi dau seama că poate trebuia să am mai multă grijă de ea și să o pun de mai multe ori pe primul plan”, a spus Lidia Fecioru.

Ce i s-a întâmplat Lidiei Fecioru în noaptea nunții

Lidia Fecioru a avut parte de o surpriză neplăcută în noaptea nunții, deoarece o prietenă de a soțului său de la facultate a venit și i-a spus că este însărcinată cu el.

„La noi așa se mărită fetele, la 18 ani, că la 20 de ani fetele sunt bătrâne. A fost decizia mea să mă căsătoresc. El era cu 10 ani mai mare decât mine, era profesor, la școală. Mi-a spus că vrea să îi fiu soție, întâmplarea a fost să rămân foarte repede gravidă și la nuntă a venit o prietenă de a lui de la facultate, ca el făcea încă o facultate, mai gravidă decât mine. Exact în seara nunții a avut loc acest eveniment. Primeam musafiri, că era seara, veniserăm de la cununia de la biserică. Eu am putut să desfac căsătoria, deoarece încă nu trecuseră 48 de ore. Mă chemase cineva la poarta că vrea cineva să mă vadă, când m-am dus la poarta era o tipă însărcinată, i se vedea burta foarte bine, era însărcinată în 7 luni. Ea mi-a spus că nu a venit să ne despartă și că a venit doar să îmi spună că va avea un copil cu el”, a spus Lidia Fecioru.

Citește și: Cine este Loredana Chivu. „Eu m-am dus la culcare în noaptea aia cu gândul că tatăl meu trăiește!”

Cine este Lidia Fecioru

Cine este Lidia Fecioru

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Mă descurc greu financiar, dar nu mă plâng.” Câți bani câștigă lunar Ioana Tufaru

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

5 metode prin care poți atrage bărbatul care nu te mai vrea!

Sarah Prodan, despre suferința Anamariei Prodan după divorț: Am văzut-o pe mama mea plângând în...

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este Loredana Chivu. „Eu m-am dus la culcare în noaptea aia cu gândul că tatăl meu trăiește!”

5 întrebări esențiale despre hărțuirea stradală

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Am acceptat situația.” Ilie Năstase a dezvăluit ce pensie militară încasează lună de lună. Fostul tenismen riscă sancțiune, după ce a fost prins sub influența alcoolului la volan
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Video
Parteneri