Cine este Loredana Chivu. „Eu m-am dus la culcare în noaptea aia cu gândul că tatăl meu trăiește!”


Loredana Chivu este una dintre cele mai atrăgătoare persoane din showbiz-ul românesc. Însă știați care este cel mai greu moment prin care aceasta a trecut?


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Loredana Chivu, ce vârstă are aceasta, dar și ce studii deține.

În plus, descoperiți și care este cel mai greu moment din viața sa, prin care a fost nevoită să treacă, de la o vârstă fragedă.

 

Ce vârstă are Loredana Chivu

Loredana Chivu s-a născut pe data de 3 ianuarie, în Olteniţa. Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 32 de ani.

loredana chivu varsta

Loredana Chivu este una dintre cele mai atrăgătoare persoane din showbiz-ul românesc

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Jean Gavril. "Am o viață personală echilibrată alături de soția mea, Bianca, de la care am învățat foarte multe lucruri."

 

Ce studii are  Loredana Chivu

Atunci când vine vorba despre studii,   Loredana Chivu a mărturisit că și-a urmat studiile la un Liceu Economic, iar în ciuda faptului că a început studiile în cadrul Facultății de Drept, aceasta nu a dus-o la bun sfârșit.

Am făcut un Liceu Economic. Am început Facultatea de Drept, la Sibiu, dar n-am terminat-o, deci nu pot să mă laud cu ea. Acum regret că nu m-am ţinut mai mult de şcoală, dar asta e. O să-i îndemn pe copiii mei să înveţe.”, a declarat Loredana Chivu.

loredana chivu studii

Loredana Chivu este una dintre cele mai atrăgătoare persoane din showbiz-ul românesc

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Cătălin Bordea. „Mama mea avea 16 ani. Nici n-a vrut să audă de mine, a dorit să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta."

 

Cine este Loredana Chivu

Loredana Chivu este una dintre cele mai atrăgătoare persoane din showbiz-ul românesc. Aceasta a devenit cunoscută prin mai multe mijloace, printre care se numără și faptul că a fost prezentatoare TV, dansatoare, asistentă TV, dar și fotomodel.

Atunci când vine vorba despre emisiunea TV la care aceasta a fost asistentă în urmă cu câțiva ani, se pare că Loredana Chivu a reușit să devină asistentă, în urma unui casting destul de dificil, la care au participat aproximativ 500 de alte fete. Prin intermediul acesteia, Loredana Chivu a reușit să ridice considerabil rating-ul show-ului respectiv, dovada clară a faptului că era apreciată de publicul larg. Pe lângă meseria de asistentă TV prin care aceasta a trecut,  Loredana Chivu obișnuia să lucreze și ca dansatoare în diverse cluburi.

loredana chivu

Loredana Chivu este una dintre cele mai atrăgătoare persoane din showbiz-ul românesc

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Andrada Cernea. „Abordez toate genurile”

 

Loredana Chivu a trecut prin clipe grele în copilăria sa

Deși se află doar la vârsta la care intrase deja la liceu,  Loredana Chivu a trecut prin cel mai greu moment al vieții sale. Aceasta a aflat că tatăl său s-a sinucis, ceea ce a făcut-o să devină ea, stâlpul și sprijinul mamei și fratelui său. A fost cel mai greu moment prin care aceasta a fost nevoită să treacă, la o vârstă fragedă, dar și unul în urma căreia pentru toată viața va rămâne cu întrebarea „Ce s-a întâmplat de fapt?”.

Eu intrasem deja la liceu la București, tata a avut ceva probleme cu jocurile pe acolo pe la noi, dar nu foarte grave, nimic să ne alarmăm. Era un om foarte frumos, foarte puternic, atletic. Aș fi crezut orice pe lumea asta, mai puțin ce s-a întâmplat.

Totul s-a întâmplat foarte repede. Eu eram la București când s-a întâmplat cel mai cumplit lucru care i se poate întâmpla unui copil. Eram la București, când am primit un telefon de la o vecină, am răspuns și pur și simplu am auzit doar « Loredana, Ninel s-a sinucis». Și eu nu am crezut, am spus că n-are cum să fie adevărat. Și auzeam în telefon lumea din jur care plângea și atunci am avut așa un moment de nebunie, de neîncredere. Sinceră să fiu n-am crezut, am căzut jos, am leșinat, nu știu exact ce s-a întâmplat pe moment.

La câteva ore după ce s-a întâmplat, am mers acasă, el nu era acolo, era la morgă și la fel, eu nu credeam. Parcă și acum văd curtea cu porțile deschise, cum se întâmplă la noi acasă când cineva îți moare și nu am crezut. Eu m-am dus, cred că am avut un moment în care m-am pierdut. Eu m-am dus la culcare în noaptea aia cu gândul că tatăl meu trăiește.(...)

El s-a sinucis, s-a spânzurat mai exact. Nu ne-a lăsat niciun bilet, nici măcar o vorbă, orice să știm motivul.(...) A fost ceva neașteptat.”, a mărturisit Loredana Chivu, vizibil afectată.

loredana chivu copilarie

Loredana Chivu este una dintre cele mai atrăgătoare persoane din showbiz-ul românesc

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este omul de afaceri Adrian Porumboiu. “Respectul faţă de antreprenori este egal cu zero."


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este omul de afaceri Adrian Porumboiu. “Respectul faţă de antreprenori este egal cu zero."

Delia, noi declarații controversate. Artista nu crede în împărțirea genurilor masculin și feminin

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este Gina Bradea. “Mă bătea zilnic, uneori şi de mai multe ori pe zi. Mă lovea cu orice: pumnii, palmele, picioarele, cureaua, beţe, linguri de lemn, furtune, cabluri...

Cine este Roxana Alexandru, iubita lui Virgil Ianțu. „Roxana mă face zilnic să mă simt cel mai norocos om din lume."

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Ce poți face dacă varza murată a făcut floare. Gospodinele folosesc acest truc util
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Video
Parteneri