Cine este Bromania. „Eu am vrut să fac filme de când aveam 10-11 ani și îl vedeam pe Van Damme la televizor”


Bromania este un vlogger, actor și regizor de la noi din țară.


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Bromania, dar și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți și care a fost debutul său în lumea filmului și care a fost parcursul său în lumina reflectoarelor.

Cine este Bromania

Citește și: Cine este Joaquin Bonilla. „Experiența a fost total neașteptată, iar după ce am încheiat filmările, gândul care mi-a rămas în minte a fost cel de respect pentru orice actor."

Cine este Matei Dima

Bromania, pe numele său real, Matei Dima, s-a născut în data de 19 iunie 1987 în Constanța și în prezent se bucură de un real succes, atât pe platformele online, cât și în lumea cinematografică.

Matei Dima este angajat într-o serie de proiecte, care îi aduc un venit considerabil, dar și notorietate în lumea regizorilor români.

În anul 2013, Matei Dima a făcut un videoclip filmat în Los Angeles pentru rapperul Destrom, pentru care a fost nominalizat la categoria Innovation of the Year.

Acesta ajuns cunoscut de publicul larg prin intermediul sketch-urilor comice, vine-urilor și show-urilor de stand up postate pe paginile sale de socializare.

Pe lângă acestea, Bromania este reprezentatul uneia dintre cele mai mari case de discuri de la noi din țară și colaborează cu artiști importanți din lumea muzicală, ocupându-se de producția videoclipurilor Innei și Antoniei.

Ce studii are Matei Dima

Citește și: Cine este Cerasela Rogen. "Nu îmi dădea să mănânc și mâncam din coșul de gunoi din fața blocului. Eram elevă și nu aveam de unde să iau de mâncare."

Cine este Bromania

La vârsta de 18 ani, Bromania a plecat în Statele Unite ale Americii, unde a urmat cursurile  Facultății de Teatru,  cu specializarea în actorie și regie, la o Universitate privată din Iowa.

Bromania a povestit cum visul lui încă din copilărie era să ajungă actor, iar astfel a făcut tot posibilul pentru a-și îndeplini visul

Eu nu m-am văzut niciodată nimic altceva. Eu am vrut să fac filme de când aveam 10-11 ani și îl vedeam pe Van Damme la televizor. Eu de atunci știam .”, a povestit actorul în cadrul unui podcast.

Deși desprinderea de căldura familiei a fost una grea pentru Matei, acesta l-a avut alături pe fratele său, care era deja stabilit în America.

Dorul de casă și nevoia de a fi înconjurat de persoanele apropiate, l-au făcut însă pe Bromania să se întoarcă înapoi în țară, unde a avut parte de un adevărat succes.

În cadrul unui podcast, Matei Dima a povestit despre cât de greu i-a fost să se despartă de familie atunci când a plecat la facultate.

Ziua în care eu am plecat este în top 3 cele mai triste zile din viața mea. Am plâns o săptămână întreagă. Eram foarte nefericit în America .”, a povestit actorul.

După ce a început să acumuleze mai multă experiență în carieră, Matei Dima a obținut și o bursă la New York Film Academy, cu filiala în Los Angeles. În prezent este masterat în regie.

Copilăria lui Matei Dima

Citește și: Cine este Stephan Pelger. „Le-am zis tuturor colegilor de şcoală că vreau să devin designer, în momentul ăsta pot să le dau peste nas!”

Cine este Bromania

Mama de profesie asistent medical și tatăl inginer, i-au oferit atât lui Matei, cât și fratelui său o creștere și educație aleasă, astfel încât actorul are numai cuvinte de laudă la adresa părinților lui.

În cadrul unui podcast, actorul a povestit despre cât de importanți sunt părinții lui pentru el și cât de mult apreciază felul în care l-au crescut  „ Știu că e un clișeu, dar eu nu am cunoscut părinți mai buni. Ce au făcut ei pentru noi și cum ne-au pus pe noi pe primul loc și cum trăiesc pentru noi, pentru mine e... Eu nu cred că o să pot să fiu un părinte la fel de bun ca ei. A trebuie să zbor pe partea cealaltă a globului ca să înțeleg cât de mult îi iubesc. ”, a povestit Bromania.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Lino Golden. „Sunt un nemulțumit în sensul în care muncesc să fiu mai bun”

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este Mario Fresh. „Am trăit mai mult cu muzica decât cu orice altceva”

Cine este Diana Dumitrescu. „El este varianta mea masculină!”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Zodiac 3 decembrie 2022. Află ce zodie reușește să-și controleze un impuls de moment
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri