Cine este Diana Dumitrescu. „El este varianta mea masculină!”


Diana Dumitrescu este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi din țară. Însă știați că aceasta a luat parte la concursului Miss World România 2004?


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Diana Dumitrescu, ce vârstă are aceasta, dar și ce studii deține. În plus, descoperiți și care a fost începutul acesteia pe drumul actoriei, dar și ce declara aceasta cu privire la soțul său.

 

Ce vârstă are Diana Dumitrescu

Diana Dumitrescu s-a născut pe data de 30 septembrie, în Constanța. Prin urmare, în prezent are frumoasa vârstă de 40 de ani.

diana dumitrescu studii

Diana Dumitrescu este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi din țară

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Denis Hanganu. „Oamenii mă știu și se identifică cu mine”

 

Ce studii are Diana Dumitrescu

Atunci când vine vorba despre studii, Diana Dumitrescu a urmat studiile în cadrul Liceului Teoretic „George Călinescu”, din Constanța, la secția Limbi Moderne, dar și studiile superioare, la Facultatea de Arte, secția Artele Spectacolului de Teatru, din cadrul Universității „Ovidius”, tot din Constanța.

Astfel, odată ce timpul a trecut, iar Diana Dumitrescu a ajuns în al doilea an de facultate, aceasta a reușit să intre în spectacolul „Paparudele”, perioadă în care a luat pentru prima dată contact cu scena și

publicul, urmând ca în anul III de facultate să joace alături de colegii săi, actori și profesori, în spectacolul denumit „Chiriță la băi”.

diana dumitrescu wikipedia

Diana Dumitrescu este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi din țară

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Lidia Fecioru. „Nu aș putea spune că am un caracter tare”

 

Cine este Diana Dumitrescu

Diana Dumitrescu este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi din țară. Aceasta a devenit cunoscută, în special, datorită rolurilor pe care le-a interpretat, de-a lungul timpului în diverse telenovele.

Pe lângă succesul său în cariera de actriță, Diana Dumitrescu se mândrește și cu premiul de Popularitate pe care aceasta l-a câștigat în cadrul concursului Miss World România, din anul 2004. Apoi la doar un an distanță, în anul 2005,  Diana Dumitrescu  a fost chemată la castingul pentru unul din rolurile din telenovela “Păcatele Evei”, pe care bineînțeles că l-a și obținut. Acela a fost momentul care a determinat-o pe aceasta să facă o schimbare în viața sa, în ceea ce privește locuința sa, luând decizia de a se muta în București, alături de părinții săi.

Apoi au urmat nenumărate roluri interpretate de aceasta, printre care se numără și cele din "Iubire ca în filme", "Regina", "Aniela", "Iubire și onoare" și multe altele. Diana Dumitrescu a devenit în anul 2020 și prezentatoarea unui show matrimonial TV, însă nu pentru mult timp, fiind înlocuită.

diana dumitrescu varsta

Diana Dumitrescu este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi din țară

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Theo Rose. ”Totul vine din copilărie. Toate lucrurile de care m-am temut atunci când eram copil și pe care am încercat să le ascund sub preș de-a lungul timpului"

 

Diana Dumitrescu este căsătorită și are un băiețel

Deși  Diana Dumitrescu  a mai fost căsătorită o dată, cu Ducu Ion, în perioada 2009-2013, însă de care a divorțat din motive care nu au fost dezvăluite publicului larg, aceasta are în prezent o frumoasă căsnicie alături de omul de afaceri Alin Boroi,  din anul 2018, urmând ca la diferență de un an, în toamna anului 2019, să devină și mama unui frumos băiețel, pe nume Carol Anton.

diana dumitrescu copil

Diana Dumitrescu este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi din țară

[Sursa foto: Instagram]

El este varianta mea masculină. Noi ne înțelegem foarte bine din acest punct de vedere, avem foarte multe lucruri în comun și, într-adevăr, faptul că el este stabil financiar și c ă are o putere financiară și ne-am permis niște lucruri (…) că am călătorit foarte mult, că am văzut niște locuri împreună, că am gustat niște vinuri scumpe împreună, o mâncare delicatesă și așa mai departe.

Cu toate astea, crede-mă că ne-ar fi stat bine și într-un apartament cu 2 camere, noi doi de mânuț ă. (…) Ideea este că el este un tip foarte deștept, discuțiile noastre sunt de la bârfe până la discuții politice în care mă învață, despre istorie, despre... adică avem foarte multe lucruri de discutat și nu cred, că faptul că el are bani sau dacă n-ar fi avut bani și ar fi avut aceste cunoștințe, ar fi împiedicat relația noastră să fie, să existe, pentru că nu sunt materialistă. Eu am muncit toată viață mea pentru tot ce am avut.”, a declarat Diana Dumitrescu.

diana dumitrescu sot

Diana Dumitrescu este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi din țară

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Andra Marinescu: „E ok. Sunt singură, eu cu mine”


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Andra Marinescu: „E ok. Sunt singură, eu cu mine”

Sarah Prodan, despre suferința Anamariei Prodan după divorț: Am văzut-o pe mama mea plângând în...

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este Stephan Pelger. „Le-am zis tuturor colegilor de şcoală că vreau să devin designer, în momentul ăsta pot să le dau peste nas!”

Cine este Theo Rose. ”Totul vine din copilărie. Toate lucrurile de care m-am temut atunci când eram copil și pe care am încercat să le ascund sub preș de-a lungul timpului"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Am acceptat situația.” Ilie Năstase a dezvăluit ce pensie militară încasează lună de lună. Fostul tenismen riscă sancțiune, după ce a fost prins sub influența alcoolului la volan
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Video
Parteneri