Cine este Radu Vlăduț. “Să particip a fost pentru mine un vis devenit realitate. Mi-am dorit foarte mult această experiență!"


Radu Vlăduț este bun prieten cu Alexandru Abagiu. Însă știați că acesta lucrează într-o corporație?


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Radu Vlăduț, ce vârstă are acesta, dar și cum și-a cunoscut un bun prieten, pe nimeni altul decât Alexandru Abagiu.

În plus, descoperiți și câteva aspecte legate de acesta.

 

Ce vârstă are Radu Vlăduț

Radu Vlăduț are frumoasa vârstă de 25 de ani și profesează în domeniul resurselor umane, în cadrul unei corporații.

radu vladut asia express

Radu Vlăduț este bun prieten cu Alexandru Abagiu

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Mădălina Craiu. „Încă achiziționez terapie”

 

Cine este Radu Vlăduț

Deși nu se știu foarte multe aspecte legate de viața sa personală sau profesională, Radu Vlăduț s-a făcut remarcat odată ce a participat la o emisiune TV, plină de provocări, în urmă cu doi ani de zile, alături de prietenul său bun, Alexandru Abagiu. Cu toate acestea, Radu Vlăduț este considerat ”regele selfie-urilor”, datorită ipostazelor în care îl regăsim în fotografiile de pe conturile sale de socializare.

Astfel, în prezent, Radu Vlăduț participă la o altă astfel de emisiune televizată, acolo unde este nevoit să își înfrunte temerile și să își depășească limitele, de această dată, în jungla din Republica Dominicană, unde este înconjurat de nenumărate vietăți.

Citeste si: Cine este Anisia Gafton. „Eu nu ţin neapărat să mă căsătoresc, dar nu cred că aş refuza dacă cineva ar veni cu un ineluş cu diamant."

radu vladut varsta

Radu Vlăduț este bun prieten cu Alexandru Abagiu

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Bia Khalifa. „Înainte arătam fain, dar acum se vede că sunt operată și eu mi-am dorit chestia asta."

Radu Vlăduț este bun prieten cu Alexandru Abagiu

Radu Vlăduț este un bun prieten cu Alexandru Abagiu, încă de acum 7 ani de zile, atunci când s-au cunoscut într-o gașcă mare, la un festival din Cluj. Odată cu trecerea timpului, Alexandru Abagiu a afirmat despre prietenul său, faptul că este o persoană foarte descurcăreață şi că are încredere în el.

Imediat după eliminarea din emisiunea TV la care au participat împreună, în urmă cu doi ani de zile, Radu Vlăduț a transmis un mesaj tuturor persoanelor care îl urmăresc pe rețelele de socializare.

Să particip a fost pentru mine un vis devenit realitate. Mi-am dorit foarte mult această experiență și am trăit-o fix așa cum am vrut și cum am simțit eu. Nu aș schimba nimic. Mulțumesc @abagiu că ai avut curaj să mă iei cu ține și mulțumesc oamenilor care și-au dat acordul ca eu să merg cu @abagiu! You guys rock! All of you!”, a transmis acesta.

Citeste si: Cine este AMI. „Mă simțeam inferioară și la propriu și la figurat!”

radu vladut si alex abagiu

Radu Vlăduț este bun prieten cu Alexandru Abagiu

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este și ce profesie are Ioana Filimon. „Primii trei ani din viața mea i-am petrecut la sat, apoi m-am mutat la Timișoara."

Cine este Alexandru Abagiu

Alexandru Abagiu  este un cunoscut Make-up Artist, care se mândrește cu o carieră de mai bine de 23 de ani, în modă și nu numai, câștigând de-a lungul timpului nenumărate premii în industria frumuseții. Acesta a fost și motivul principal pentru care a fost numit de „Make-up Artist Magazine”, din America, ca fiind unul dintre cei mai buni artiști de machiaj din Europa.

Astfel, odată cu trecerea timpului, Alexandru Abagiua ajuns să lucreze cu fotografi de top, stiliști de modă, pentru a putea crea imagini și filme deosebite. Acesta a lucrat și ca make-up artist al vedetelor, în cadrul Festivalului de film de la Cannes, pe o perioadă de 10 ani. În prezent, Alexandru Abagiu este Național Make-up Artist pentru un renumit brand internațional.

Ca make-up artist, personal cred că machiajul nu are reguli, iar creativitatea nu are pereți sau limite. Cred că profesioniștii din industrie pot fi prea implicați în a fi un „expert” și să uite că totul este despre viziune, artă și, cel mai important, frumusețea interioară și exterioară.”,  a declarat make-up artistul  Alexandru Abagiu.

Alexandru Abagiu a reușit să ajungă să fie și unul dintre profesioniștii acestei industrii, fiind apreciat și peste hotare, nu doar la noi în țară. Acesta a pășit în această industrie, atunci când nici nu există noțiunea de make-up artist. Cu toate acestea, acum că lucrurile au evoluat, prin mâinile sale de make-up artist profesionist, au trecut sute de femei frumoase, care au pășit pe catwalk și pe covorul roșu, purtând semnătura sa personală.

La urma urmei, este doar machiaj și poate fi întotdeauna îndepărtat! Doar joacă-te și lasă artistul tău interior să treacă! S-ar putea să fii surprins să vezi un nou care apare. Totul ține de dorința ta de a te autoexplora, de a încerca ceva nou, de a te redescoperi. Nu știu despre voi ceilalți, dar sunt doar un copil mare, care mă joc cu vopsea scumpă...”,  a declarat  Alexandru Abagiu.

radu vladut sunt celebru scoate-ma de aici

Radu Vlăduț este bun prieten cu Alexandru Abagiu

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Diana Munteanu. „Nu am scăpat nici în ziua de azi”


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Mădălina Craiu. „Încă achiziționez terapie”

Delia, noi declarații controversate. Artista nu crede în împărțirea genurilor masculin și feminin

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este Denis Hanganu. „Oamenii mă știu și se identifică cu mine”

Cine a fost medicul Călin Doboș. „Rămas bun, prieten drag!”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Ce poți face dacă varza murată a făcut floare. Gospodinele folosesc acest truc util
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri