Chipsuri de pastarnac cu cimbru si prosecco - reteta decadenta! Sigur nu ai mai mancat!


Prosecco este pe val, asa ca de ce nu ai incerca sa-l folosesti la gatit atunci cand prepari aceste chipsuri de pastranac.

 

Ingrediente
1kg pastarnac curatat de coaja si taiat in jumatati si sferturi, pe lung
2 linguri ulei de masline
250ml prosecco
3-4 crengute de cimbru proaspat
25g unt
Mod de preparare
Incalzeste cuptorul la 180 de grade, gaz 6. Tavaleste bine pastrnacul in ulei cu sare si piper, apoi adauga in tava si pune la cuptor.
Intre timp, pune prosecco la fiert si cand este redus la jumatate adauga cimbrul si lasa la infuzat 2 minute. Adauga peste pastarnac dupa 25 de minute si coace inca 10 minute.
sursa, sursa foto

Ingrediente

1kg pastarnac curatat de coaja si taiat in jumatati si sferturi, pe lung
2 linguri ulei de masline
250ml prosecco
3-4 crengute de cimbru proaspat
25g unt

VIDEO! Nu vei mai cumpara niciodata chipsuri! Uite cum sa le prepari la tine acasa!

Mod de preparare

Incalzeste cuptorul la 180 de grade, gaz 6. Tavaleste bine pastrnacul in ulei cu sare si piper, apoi adauga in tava si pune la cuptor.

Intre timp, pune prosecco la fiert si cand este redus la jumatate adauga cimbrul si lasa la infuzat 2 minute. Adauga peste pastarnac dupa 25 de minute si coace inca 10 minute.

sursa, sursa foto

Cum faci chipsuri raw! O reteta sanatoasa, delicioasa si rapida.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Alex Bodi o atacă dur pe Bianca Drăgușanu! E prima oară când face declarații atât de dure despre soția lui!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri