Chiftelute vegetariene de cartofi, perfecte pentru perioada Postului!


Aceasta reteta de chiftelute este delicioasa si se prepara rapid. Iata ce ai de facut.

 

Ingrediente:
1 kg cartofi
2 cepe mari
1/2 legatura patrunjel verde
100 ml ulei
2 linguri faina
sare
piper
Mod de preparare
1. Cartofii se curata de coaja, se taie cuburi si se fierb, apoi se strecoara si se zdrobesc.
2. Ceapa se curata, se toaca, se caleste in ulei incins, apoi se amesteca bine cu piureul de cartofi.
3. Se adauga patrunjelul tocat, se potriveste de sare si piper si se omogenizeaza bine compozitia.
4. Se modeleaza chiftelute care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins.
Sursa

Ingrediente:

1 kg cartofi
2 cepe mari
1/2 legatura patrunjel verde
100 ml ulei
2 linguri faina
sare
piper

Mod de preparare

1. Cartofii se curata de coaja, se taie cuburi si se fierb, apoi se strecoara si se zdrobesc.

2. Ceapa se curata, se toaca, se caleste in ulei incins, apoi se amesteca bine cu piureul de cartofi.

3. Se adauga patrunjelul tocat, se potriveste de sare si piper si se omogenizeaza bine compozitia.

4. Se modeleaza chiftelute care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins.

Sursa

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Poluare excesivă în București. Ard bazinele de acumulare din fosta fermă de porci

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri